Quarry

7.8 / 10
48 min
Actie, Misdaad, Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkCineMax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:CineMax
Quarry is een Amerikaanse actie-/misdaadserie van de zender CineMax. De serie ging in première op 9 september 2016.

Quarry vertelt het verhaal van Mac Conway (Logan Marshall-Green, Dark Blue), een marinier die in 1972 naar Memphis terugkeert uit Vietnam waarna hij gemeden wordt door zijn geliefden en gedemoniseerd door het publiek. Terwijl hij worstelt met zijn ervaringen van de oorlog wordt hij in een netwerk getrokken van moord en corruptie dat de lengte van de rivier Mississippi overtreft.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (9)

avatar CC11
8.7
10 sep 2016
Blijkbaar geïnspireerd op een aantal boeken geschreven door Max Allan Collins vertelt deze serie het verhaal van een man die nadat hij begin jaren '70 terug huiswaarts keert uit de oorlog in Vietnam geronseld wordt als huurmoordenaar.

Zelf is hij samen met een andere soldaat, die tevens zijn beste vriend is, net vrijgesproken geweest van een bloedbad dat in Vietnam plaats vond en breed uitgesmeerd werd in de pers zodat hij bij zijn thuiskomst niet bepaald hartelijk ontvangen wordt door de plaatselijke bevolking.
Het vinden van een deftige job zit er vanwege zijn bekendheid en vermeende schuld bij het schandaal gedurende zijn legertijd dan ook niet in zodat hij
noodgedwongen aan de slag gaat als monteur in een plaatselijke garage..
Eenzelfde situatie valt ook zijn beste vriend ten deel die aan de slag gaat in een fabriek van goedkope bureaumeubels.

Wanneer hij benaderd wordt door onbekenden om tegen een fikse vergoeding diensten uit te voeren die het daglicht niet mogen zien weigert hij aanvankelijk maar mede door zijn beste vriend raakt hij uiteindelijk toch betrokken bij een duistere organisatie.

Al bij al een aangename verrassing deze pilootaflevering die de sfeer van de zeventiger jaren perfect weergeeft, en een serie die, als ze dit niveau verder kan aanhouden, samen met "The Night Of" een kanshebber kan worden voor de titel van beste serie van 2016.
avatar 4thaarts
7
8 sep 2016
De combinatie Yaitanes en Tropper zorgde voor een goed resultaat, benieuwd of dit de nieuwe Banshee wordt, ze hebben hem in ieder geval op zelfde dag en tijd geplaatst dus denk dat we hem wel ermee moeten vergelijken.

Als Logan dezelfde acteerprestatie neerzet als in Dark Blue moet het de serie wel kunnen dragen.

Vergelijkbare series

Quarry