Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 11

"It's Showtime everybody. Showtime"

Ray Donovan

Er zijn series waar je als seriefanaat niet omheen kan. Breaking Bad, The Americans en American Crime zijn een paar van die series. Maar Ray Donovan hoort zeker ook in dat rijtje thuis. Wow, wat is Ray Donovan een baas zeg. Liev Schreiber op zijn best, kun je wel zeggen.

Ray Donovan is net als goede wijn, hij wordt beter met de jaren. Ray is een professionele 'fixer' voor de rijken en bekenden in Los Angeles, maar het enige wat hij maar niet schijnt te kunnen fixen is zijn eigen familie en zichzelf. Ray en zijn familie hebben nog al wat issues te verwerken. En dat verwerken gaat ze niet makkelijk af.

Ray zegt nauwelijks iets, kropt alles op en dat opkroppen gaat hem niet al te best af. Hij gaat vreemd, vervreemd van zijn vrouw en kinderen en is op zijn zachts gezegd nogal agressief bij tijd en wijle. Als broer neemt hij de bescherming van zijn drie andere broers soms wat te serieus. Met zijn vader, een werkelijk fantastisch spelende Jon Voight, heeft hij een haat/haat relatie.

Mocht je nog niet kijken naar Ray Donovan kan ik alleen maar zeggen: doen. Absoluut doen! Als je van stevige actie, goede dialogen, prachtige acteurs en een geweldige (niet alledaagse) verhaallijn houdt, is Ray Donovan echt de serie voor jou. Liev Schreiber en Jon Voight zie je in deze serie, denk ik, op hun best en ze trekken de gehele cast met zich mee, tot de tieners aan toe.

Heb jij twijfels over een serie, maar heb je wel interesse om deze serie eventueel te gaan kijken? Laat je dan adviseren door Mandy en Peter! Mail de serie waar je over twijfelt naar [email protected] en wie weet bespreken Peter en Mandy straks jou serie, of maakt Mandy zelfs een column over jou serie!

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is Kathryn Jones/Raya Yarbrough - The Skye Boat Song

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 27 juni 2016, 16:06
Ray Donovan is een geweldige serie!! Ik verheug me alweer op een nieuw seizoen!
Log in om een reactie achter te laten