Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 37

Weekoverzicht 37

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 10 tot en met 16 september voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


American Horror Story


12 september startte het achtste seizoen van American Horror Story en het lijkt een reünie te worden van terugkerende karakters en het samen komen van seizoen.

Modern Family


Het tiende seizoen van Modern Family start met de dood van een belangrijk personage. Wie dat is, willen de bedenkers van de serie nog niet kwijt.

Outlander


De elfde editie van Nieuws uit Schotland, met dit keer nieuws over seizoen vier. Daarnaast neem ik Richard 'Roger' Rankin onder de loep.

Datums Series


Daredevil


MijnSerie kan het nog niet met zekerheid zeggen, al lijkt de Thaise Netflix erg zeker van zijn zaak. In oktober begint het derde seizoen van Daredevil.

KLEM


Vanaf 13 september is het tweede seizoen van de dramaserie KLEM van start gegaan bij BNNVARA op NPO 1. De hoofdrollen zijn opnieuw voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Play More


Play More, de streamingdienst van Telenet, heeft de komende maanden enkele interessante series in petto.

Queen America


De nieuwe Facebook Watch-serie Queen America van Catherine Zeta-Jones gaat woensdag 21 november in première, zo heeft het videoplatform aangekondigd.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Nieuwe Series


The Cove


Robert Zemeckis, bekend van Manifest, is uitvoerend producent van de nieuwe dramaserie The Cove die momenteel in ontwikkeling is bij The CW.

The Inn Crowd


The Inn Crowd is een nieuwe meerdere-camera komedieserie van de Young & Hungry bedenker David Holden, Jim Parsons, Todd Spiewak’s That’s Wonderful Productions en Warner Bros.

YouTube


YouTube is begonnen met het aanbieden van eigen producties in Duitsland voor de betaalde versie van het videoplatform. Sinds deze week zijn daar twee exclusieve series beschikbaar; Neuland en Bullsprit.

Vernieuwde Series


Glitch


Goed nieuws voor alle Glitch-fans, de horrorserie is eindelijk officieel vernieuwd met een derde seizoen.

His Dark Materials


De BBC heeft zich gecommitteerd aan een tweede seizoen van His Dark Materials, waarvan het eerste seizoen nog in productie is.

Insatiable


Op 10 augustus heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time. Nu heeft Netflix een tweede seizoen aangekondigd.

Tyler Perry's The Haves and the Have Nots


OWN heeft de dramaserie Tyler Perry's The Haves and the Have Nots vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen van de over de dynamiek van de rijke familie Cryer en de verarmde familie van Hanna, hun huishoudster. Er heersen obstakels en geheimen binnen beide families, zal in 2019 van start gaan.

Veronica Mars


Zender Hulu, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell zijn bezig met de doorstart van de serie Veronica Mars.

Casting Nieuws


Cursed


Katherine Langford heeft de hoofdrol gescoord in dramaserie Cursed, een nieuwe Netflix Original Series.

Dead to Me


Dead to Me de nieuwe halfuur komedieserie van Netflix heeft twee castleden toegevoegd aan de castinglijst.

Godfather of Harlem


De actrice Ilfenesh Hadera zal naast Forest Whitaker een hoofdrol gaan spelen in de nieuwe Epix misdaadserie Godfather of Harlem.

Gotham


Acteur Shane West heeft een gruwelijke rol in het komende vijfde en laatste seizoen van de Batman-prequel dramaserie Gotham.

Shameless (US)


De dramedy Shameless (US) krijgt er nog drie castleden bij in het negende seizoen van de Showtime-serie.

The Act


De actrices Chloë Sevigny en AnnaSophia Robb spelen naast Patricia Arquette en Joey King in het eerste seizoen van The Act, Hulu's anthologieserie van Nick Antosca.

Westworld


Breaking Bad-acteur Aaron Paul zal te zien zijn in het derde seizoen van de HBO-serie Westworld.

Pilots


Naamloze komedie


In een concurrentieslag heeft ABC een verplichting genomen om van het nieuwe Tessa Coates project een pilot te gaan maken. Coates is een jonge Britse schrijver, journalist, komediant en artiest. Zij gaat samen met Greg Daniels (The Office de komedie uitvoerend produceren ook zal zij de serie bedenken en de hoofdrol spelen. Meer is er nog niet over de nieuwe pilot bekend.

Nominaties en Prijzen


Creative Emmy Awards 2018


Game of Thrones heeft de meeste prijzen binnengesleept bij de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards. De serie nam in totaal zeven prijzen mee naar huis.

Deutscher Schauspielpreis


Barry Atsma heeft vrijdagavond de Deutscher Schauspielpreis gewonnen, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur won het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.

Overlijdensberichten


Peter Donat


De Canadees-Amerikaanse acteur Peter Donat is overleden in zijn woning in Point Reyes Station (Californië) aan complicaties als gevolg van diabetes.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Grey’s Anatomy


Het vijftiende seizoen van ABC's ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat op 27 september van start met een twee uur durende aflevering. ABC heeft alvast een trailer vrijgegeven.

Homecoming


De Amazon-dramaserie Homecoming met Julia Roberts gaat op vrijdag 2 november in première bij de streamingdienst. Amazon heeft vast een trailer vrijgegeven.

How to Get Away with Murder


ABC heeft de eerste trailer online gezet voor het vijfde seizoen van dramaserie How to Get Away with Murder.

The Chilling Adventures of Sabrina


Netflix heeft de eerste teaser online gezet van de nieuwe serie The Chilling Adventures of Sabrina.

The Gifted


Vanaf 2 oktober is het tweede seizoen van superheldenserie The Gifted in Nederland beschikbaar bij FOX. Nu zijn er twee trailers uitgebracht.

The Romanoffs


Amazon Prime Video onthult de officiële trailer van de Prime Original anthologieserie The Romanoffs.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Wachtwoorden delen bij streamingdiensten
Meer dan één op vijf Amerikaanse jongeren streamt series en films met het wachtwoord van iemand anders. Dat blijkt uit een onderzoek van Reuters en Ipsos.

Afgelopen weekend te zien (15/16 september)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon zien.

Kijkcijfers: Week 36


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 3 tot en met 9 september in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht september 2018 die in week 38 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 17 september


The Dr. Oz Show – Seizoen 10 (CBS)
21.00 – Paddington Station 24/7 – Seizoen 3 (Channel 4)

-

Dinsdag 18 september


21.00 – BTS: Bon Voyage – Seizoen 3 (YouTube)
21.30 – Still Standing (2015) – Seizoen 4 (CBC)

-

Woensdag 19 september


20.00 – Bad Move – Seizoen 2 (ITV)
21.00 – Grand Designs – Seizoen 19 (Channel 4)
21.30 – I Feel Bad – Serie première (NBC) speciale voorpremière van de eerste twee afleveringen

-

Zaterdag 22 september


21.30 – Skam (IT)- Seizoen 2 (TIM vision)

-

Zondag 23 september


08.30 – Avengers Assemble (2013)- Seizoen 5 (Disney Channel)
18.00 – Tiere bis unters Dach – Seizoen 7 (Das Erste)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten