KLEM

8,0 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkVARA
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:VARA
KLEM is een Nederlandse misdaadserie van de zender VARA. De serie ging in première op 19 januari 2017.

Wat als je erachter komt dat je jongste dochter hartsvriendin is met de dochter van een gevaarlijke crimineel? Wat als je je dochter ophaalt bij die crimineel, hij bij de voordeur beschoten wordt en jij per ongeluk zijn leven redt? Wat als hij je vanaf dat moment als zijn beste vriend beschouwt? En als je dan ook nog een hoge functie bij de Belastingdienst hebt en beter niet in de buurt van een crimineel gesignaleerd kan worden? Dan zit je KLEM.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

KLEM - Seizoen 2

7

KLEM - Seizoen 1

8.5

Nieuws (30)

Red Light is de titel van een nieuwe dramaserie waarin Carice van Houten en Halina Reijn volgend jaar te zien zullen zijn.
ma 5 augustus
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 feb 2019

Populaire reacties (2)

-
10 nov 2018
Kut website , overal reclame en kan niet eens de eerste aflevering van klem kijken terwijl ik intoets niks gezien , mongolen

Vergelijkbare series

Penoza
9 stemmen
Nieuwe Buren
5 stemmen
Bellicher
4 stemmen
Van God Los
3 stemmen
Zwarte Tulp
3 stemmen
Dexter
1 stem