Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over acteurs in Hulu-serie The Act

Meer bekend over acteurs in Hulu-serie The Act

De actrices Chloë Sevigny en AnnaSophia Robb spelen naast Patricia Arquette en Joey King in het eerste seizoen van The Act, Hulu's anthologieserie van Nick Antosca.
The Act, geregisseerd door Laure de Clermont-Tonnerre, vertelt wonderlijke misdaadverhalen. Het eerste seizoen is gebaseerd op Dean's Buzzfeed-artikel uit 2016, met als kop ‘Dee Dee wilde dat haar dochter ziek zou zijn, Gypsy wilde dat haar moeder zou worden vermoord.’

Het volgt Gypsy Blanchard, een rolstoelgebonden meisje dat probeert te ontsnappen aan de giftige relatie die ze heeft met haar overbeschermende moeder, Dee Dee (gespeeld door Patricia Arquette). Haar zoektocht naar onafhankelijkheid opent de doos met geheimen van Pandora, die uiteindelijk tot moord leidt.

Embed from Getty Images
Chloë Sevigny
 
Chloë Sevigny (Bloodline) speelt Mel, een natuurlijke leider van alle vrouwen in haar kleine buurt. Ze heeft een moeilijk leven en ze sympathiseert met de problemen die Dee Dee heeft meegemaakt. Maar als ze een glimp opvangt van een andere kant van Dee Dee, weet ze niet wat ze moet denken.

Embed from Getty Images
AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb (Mercy Street) speelt Lacey, Mel's dochter. Net als haar moeder is ze een populair meisje dat geliefd is bij iedereen die ze ontmoet. In tegenstelling tot haar moeder is ze een beetje een idealist. Ze voelt zich meteen opgenomen bij Gypsy en Dee Dee, en komt al snel naar hun huis om te helpen.

Het is nog niet bekend wanneer Hulu de nieuwe serie The Act gaat vertonen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten