Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

American Horror Story: Apocalyps; dit is wat we weten

12 september start het achtste seizoen van American Horror Story en het lijkt een reünie te worden van terugkerende karakters en het samen komen van seizoen.

Video on youtube


Premièredatum
Op woensdag 12 september om 21.00 uur zal het achtste seizoen van American Horror Story (AHS) van start gaan bij FX. Om zes dagen later, op 18 september, in Nederland bij FOX te starten.

Apocalyps
Het verhaal zal een cross-over gaan worden tussen Murder House (seizoen 1) en Coven (seizoen 3). De subtitel Apocalypse moet erg letterlijk worden genomen volgens uitvoerend producent Alexis Martin Woodall: “Het verhaal begint met het einde van de wereld en daar begint onze wereld.”

Cast
Vele castleden zullen terugkeren. Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Emma Roberts, Lily Allen, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Connie Britton, Dylan McDermott, Taissa Farmiga, Frances Conroy, Gabourey Sidibe, Stevie Nicks en vele anderen. Ook de heksen keren terug. Van enkele karakters zijn er nu foto’s geplaatst en karakternamen vrijgegeven. We zetten het voor je op een rijtje;

6247 AHS Sarah
Sarah Paulson speelt drie rollen; Ms. Wilhemina Venable, Cordelia Goode uit Coven en Billie Dean Howard uit Murder House. Ze zal dit jaar ook in de regisseursstoel gaan plaatsnemen.

6247 AHS Kyle
Kyle Allen, nieuwkommer bij AHS zal in de huid kruipen van Tomothy Cambell.

6247 AHS Leslie
Leslie Grossman heeft een zeer extravagante karakternaam; Coco St. Pierre Vanderbilt.

6247 AHS Evan
Evan Peters gaat twee rollen spelen, Murder House karakter Tate Langdon en Mr. Gallant.

6247 AHS Adina
Adina Porter zal Dinah Stevens gaan spelen.

6247 AHS Ashley
Ashley Stantos is een nieuwkomer en speelt Emily

6247 AHS Billie
Billie Lourd zal het karakter spelen met de simpele naam Mallory, en het lijkt erop dat zij een bediende is.

6247 AHS Cody
Cody Fern zal Michael Langdon gaan spelen, de zoon van Tate Langdon en Vivien Harmon uit Murder House.

6247 AHS Kathy
Kathy Bates gaat (voor nu) slechts één rol spelen, die van Ms. Miriam Mead.

Wat we nog meer weten
We weten dat Joan Collins een rol gaat spelen, en dat het misschien iets met lust of geweld of met een revolutie van doen kan hebben. Eigenlijk is het heel lastig, want Ryan Murphy, bedenker, heeft clues achtergelaten in elk seizoen over het volgende seizoen. En omdat het er nu op lijkt dat vele seizoenen en karakters samenkomen is het lastig inschatten hoe Apocalyps eruit gaat zien. Eigenlijk is alles mogelijk en kan het nog alle kanten op. Tot nu toe hebben alle voorgaande seizoenen iets te doen gehad met de negen cirkels van de hel. Asylum was bedrog, Freak Show hebzucht enzovoort. De kijker zal het zelf moeten gaan zien welke cirkel van hel het achtste seizoen gaat inhouden, vanaf 12 september, en 18 september in Nederland.

Alle foto's met dank aan FX.
Vorige aflevering
Preech
Preech
12x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Horror Story