Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vijftiende seizoen Grey's Anatomy

Het vijftiende seizoen van ABC's ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat op 27 september van start met een twee uur durende aflevering.

Er is een trailer verschenen. Die bevat shockerende beelden. Aan het einde van de video zien we Meredith (Ellen Pompeo) en Dr. Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) in bed. En ja, ze hebben seks. Meredith was kritisch over DeLuca vorig seizoen, en maakte duidelijk dat ze geen romantische gevoelens voor hem had. Blijkbaar zijn de dingen veranderd.

We zien ook de eerste beelden van Teddy (Kim Raver), die - blijkbaar aan Owen en Amelia - aankondigt dat ze elf weken zwanger is. Ook zijn nieuwe chirurgen te zien van Gray Sloan, gespeeld door Chris Carmack en Alex Landi.

Video on youtube


Grey's Anatomy is overigens sinds 1 juli niet meer te zien bij Videoland. Dat heeft tot veel teleurgestelde kijkers geleid. Vanaf begin 2019 zal Videoland opnieuw een fors aantal seizoenen van Grey's Anatomy aanbieden, maar nog niet het vijftiende seizoen. Begin 2019 wordt wel seizoen veertien van de Amerikaanse ziekenhuisserie aan het aanbod toegevoegd.
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy