Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belangrijk personage sterft in tiende seizoen Modern Family

Het tiende seizoen van Modern Family start met de dood van een belangrijk personage. Wie dat is, willen de bedenkers van de serie nog niet kwijt.

Het tiende seizoen gaat op 26 september van start bij ABC en is in Nederland te zien bij Netflix.

"We behandelen de dood, iets waar families in het dagelijks leven ook mee te maken hebben. Op televisie is dat lastig, want het is een zwaar onderwerp. Maar het zou ongeloofwaardig zijn als we deze familie daar niet mee laten omgaan", aldus bedenker Christopher Lloyd in gesprek met Entertainment Weekly.De maker van de populaire serie, die draait om de familie Pritchett, noemt het personage "belangrijk" maar wil niet kwijt of het daadwerkelijk één van de hoofdrolspelers is. Wel maakt hij duidelijk dat het overlijden van het personage een grote impact zal hebben op de serie. "Het is een verhaallijn die in meerdere afleveringen terugkomt."

Na het tiende seizoen verlopen de contracten bij de Amerikaanse televisiezender ABC waar de serie wordt uitgezonden en de contracten van de hoofdrolspelers. Een elfde seizoen lijkt er daarom niet te komen.
Vorige aflevering
A Year of Birthdays
10x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Mackey
14 sep 2018 20:54 -
Wat denken jullie? Als het een hoofdrol is, zal het Jay zijn gok ik. Maar ik verwacht eerder
een karakter zoals Pepper of Andy
Reageer
avatar_JanWillemK
14 sep 2018 21:26 - 14 sep 2018 21:26
Ik ga er niet vanuit dat één van de hoofdpersonages dood zal gaan. Mocht het Jay (Ed O'Neill) wel zijn dan stop ik ook gelijk met kijken :P
Reageer
avatar_Arjensky
15 sep 2018 10:25 -
Ik denk zelf aan Jay's ex-vrouw: Dede Pritchett. Dat is niet iemand van de vaste cast maar haar dood heeft wel een impact op elk karakter in de serie (ex-vrouw/moeder/oma).
Reageer