Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 15 en 16 september, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 15 en 16 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Stilte voor de storm zou je de komende twee weken wel mogen noemen, want het seriefeest barst pas echt op 24 september los. Tot die tijd moeten we het doen met Netflix, Amazon, Videoland en wellicht NPO Start Plus om nog even voor die tijd wat series in te halen die al te lang zijn blijven liggen.

Op vrijdag zijn er wel een aantal series in première gegaan waaronder Forever (2018) bij Amazon, The Dragon Prince bij Netflix en The First bij Hulu. Maar ook is het tweede seizoen van Ingobernable en American Vandal gestart bij Netflix. Bij onze zuiderburen start op vrijdag het tweede seizoen van Gent-West bij Play More en gaat bij VTM het eerste seizoen verder van The Good Doctor. Genoeg dus om je op zaterdag bezig te houden. Want op deze zaterdag is het armoe-troef wat betreft series.

Zondag is ook niet echt een feest van vele series maar als je er van houdt kun je naar het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw gaan kijken of het negende seizoen van Zondag met Lubach. Op NPO 3 start Who Is America? Ook op zondag de start van het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Springfloden.

Het tweede seizoen van Springvloed is de verfilming van De derde Stem van Cilla en Rolf Börjlind, en de opnames vonden plaats in Marseille, Göteborg en Stockholm. Een moord in Stockholm op een douanebeambte, geënsceneerd als zelfmoord, houdt verband met een brutale moord op een blinde vrouw in Marseille. De moorden raakt zowel Olivia als Abbas persoonlijk. Mette Olsäter krijgt de zaak toegewezen en vraagt Tom Stilton om hulp.

Video on youtube


Ga jij iets nieuws kijken dit weekend, of ga je nog even wat van je wensenlijst zien?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten