Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Horrorserie Glitch officieel vernieuwd

Goed nieuws voor alle Glitch-fans, de horrorserie is eindelijk officieel vernieuwd met een derde seizoen.

Al in het weekoverzicht 49 van december 2017 stond te lezen dat de serie volgens bronnen onofficieel al was vernieuwd. Helaas kon MijnSerie toen geen bevestiging krijgen van de Australische ABC en/of Netflix.

Nu is er eindelijk bevestiging van ABC Australia dat er inderdaad een derde seizoen gaat komen in 2019. Netflix heeft het alleen nog niet officieel aangekondigd dat zij ook het derde seizoen gaan vertonen. De eerste twee seizoenen zijn op Netflix te streamen.



Glitch ging in 2015 in première bij ABC in Australië en werd wereldwijd gestreamd door Netflix. In Glitch wordt Sheriff James Hayes (Patrick Brammall) in zijn kleine stadje Yoorona midden in de nacht wakker gebeld. Op het kerkhof zijn zes mensen op onverklaarbare manier zijn opgestaan uit de dood. Nog vreemder? Ze verkeren in goede gezondheid en hebben geen herinneringen van hun ‘vorige’ leven.

James herkent één van de zes en samen met de plaatselijke arts Elishia Glass (Genevieve O’Reilly) probeert hij om de zaak verborgen te houden voor zijn collega’s, de familie en de rest van de wereld.

Maar dan blijkt dat deze mensen op één of andere manier in relatie tot elkaar staan. Een zoektocht begint. Hoe en waarom zijn ze teruggekomen? In het tweede seizoen komen ‘The Risen’ achter het mysterie waarom en hoe ze zijn terug gekomen. Maar al snel komt er een nieuwe bedreiging op hun pad. En dan in 2019 het vervolg van Glitch.
Vorige aflevering
Little Gidding
Little Gidding
03x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Glitch