Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Telenet Play More maakt series bekend voor oktober en november

Telenet Play More maakt series bekend voor oktober en november

Play More, de streamingdienst van Telenet, heeft de komende maanden diverse interessante series in petto.
We beginnen met American Horror Story waarvan het achtste seizoen van start gaat in de nacht van 1 op 2 oktober. Diezelfde nacht krijgen de kijkers ook de première van het tiende seizoen van Modern Family voorgeschoteld.

Video on youtube


Een dikke week later (zondag 7 oktober) trakteert Play More zijn kijkers op een seizoensmarathon van het vijfde seizoen van Power.

Telenet gaat er prat op om heel wat series uit te zenden op hetzelfde tijdstip als in Amerika. Daarom ook dat ook het tweede seizoen van Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus al te zien is in de nacht van 5 op 6 oktober.

Dat is niet het geval met de eerste acht afleveringen van het negende seizoen van The Walking Dead. Vanaf 9 oktober krijgen de abonnees van Play More één nieuwe aflevering voorgeschoteld.

Hofleverancier van series bij Play More is HBO. De zender heeft exclusiviteit om de series van de Amerikaanse zender in Vlaanderen als eerste uit te zenden. In de nacht van 14 op 15 oktober kunnen we via Play More Series kennismaken met de nieuwste HBO-telg Camping (US).

Een andere nieuwe serie die midden oktober in première gaat is The Rookie. Eén dag na de uitzending in de US wordt de eerste van dertien afleveringen gelanceerd tijdens de nacht van 17 op 18 oktober.

Aan het eind van de maand oktober staan ook nog de tien afleveringen van het tweede seizoen van Deutschland 86 (vervolg op Deutschland 83) op het programma die de liefhebbers via hun Play More TV-Theek kunnen bekijken.

In november staan alvast het eerste en tweede seizoen van de series Ice (2016) en Mary Kills People op het programma. Beide reeksen zullen waarschijnlijk vanaf 1 november beschikbaar zijn via de tv-Theek van Play More.

Daarna is het weer de beurt aan enkele HBO series zoals het debuterende Sally4Ever (4 november) en het tweede seizoen van Room 104 (9 november).

Later die maand staan ook nog het derde seizoen van Auwch_ en het vervolg van het vijfde seizoen van Vikings op het programma. De precieze data van uitzending zijn voorlopig nog niet vrijgegeven maar daar hoor je op een later tijdstip meer over.



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten