Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen KLEM vanaf 13 september op NPO 1

Vanaf 13 september is het tweede seizoen van de dramaserie KLEM te zien bij BNNVARA op NPO 1. De hoofdrollen zijn opnieuw voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

De opnames voor het tweede seizoen van KLEM vonden eind vorig jaar en begin dit jaar al plaats. De acteurs werden onder meer gespot in een zwembad in Alphen aan den Rijn. Vrijwel alle personages die het eerste seizoen overleefden, keren terug.

Ook Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en Edwin Jonker maken in het nieuwe seizoen hun opwachting. Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

6244 AtsmaInstagram

Het scenario is gemaakt door Frank Ketelaar, die tevens de regisseur is samen met Albert Jan van Rees en Max Porcelijn. Het eerste seizoen van KLEM scoorde vaak meer dan een miljoen kijkers. Het tweede seizoen start op 13 september om 20.35 uur.
Vorige aflevering
Gelijk oversteken
Gelijk oversteken
04x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
KLEM