Bad Banks

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2018 - heden
NetwerkArte
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Arte
Bad Banks is een Duitse financiële dramaserie van de zender Arte. De serie ging in première op 1 maart 2018.

De ambitieuze jonge bankier Jana Likam is ten einde raad wanneer ze plots ontslagen wordt. Maar ze krijgt onverwachts hulp!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (1)

Bad Banks - Seizoen 1

8.5

Nieuws (8)

Het tweede seizoen van de Duitste dramaserie, met Barry Atsma (KLEM) in een van de hoofdrollen, zal over een aantal dagen te zien zijn bij Netflix.
6 nov 2020
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie niet Engelstalige series. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2018
4
Barry Atsma heeft vrijdagavond de Deutscher Schauspielpreis gewonnen, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur won het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.
15 sep 2018

Populaire reacties (1)

7
27 sep 2018
De eerste aflevering bekeken in de nagesynchroniseerde versie. Dat was werkelijk een draak.
Daarna de serie in de oorspronkelijke versie een nieuwe kans gegeven. Daar geen spijt van gekregen. Ondanks een aantal licht onwerkelijkheden. En wat over de top.Af en toe.

Vergelijkbare series