Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Inn Crowd in ontwikkeling bij NBC

The Inn Crowd is een nieuwe meerdere-camera komedieserie van de Young & Hungry bedenker David Holden, Jim Parsons, Todd Spiewak’s That’s Wonderful Productions en Warner Bros.

Geschreven door Holden is The Inn Crowd gebaseerd op een artikel van The New Yorker uit 1999 van Tony Horwitz dat gecentreerd is rond een homoseksueel stel dat in een kleine stad een succesvol logement opent en daarmee de stad in tweeën splijt. Holden is samen met Parsons (The Big Bang Theory) en Spiewak uitvoerend producent.

Embed from Getty Images
Todd Spiewak (L) en Jim Parsons

Het artikel uit 1999 van Pulitzer prijswinnaar Horwitz vertelt het verhaal van de controverse rond de Inn (logement) in Little Washington (in Rappahannock County, Virginia) van eigenaren Patrick O’Connell en Reinhardt Lynch. Het zorgt ervoor dat het kleine landelijke stadje, waar de inkomens laag zijn, in tweeën wordt gespleten over de vraag of je O’Connell en Lynch ondersteunen wilt en wilt zorgen voor een succesvolle business, dat bekende namen aantrekt. Of dat je de zaak tegenwerkt als de twee uitbreidingsplannen hebben.

Wanner de serie in productie wordt genomen en wie er op de castinglijst komen te staan is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03