Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 5

Inhoud

  Weekoverzicht van 30 januari tot en met 5 februari

  * Weetjes:
  -Het vijfde seizoen van Orange Is the New Black staat voor dit jaar gepland en actrice Danielle Brooks (Tasha 'Taystee' Jefferson) had het volgende te zeggen over het vijfde seizoen: “Seizoen vijf speelt zich af over een periode van drie dagen. Je krijgt dertien afleveringen en ontdekt wat er gedurende drie dagen gebeurd is. Dus, het wordt erg gedetailleerd en erg intens. Maak je borst dus maar nat. Pak je popcorn, zakdoekjes, alles. Ik weet niet wanneer het komt, want dat vertellen ze ons nooit, maar ergens in de zomer.” Het vijfde seizoen zal zich uitsluitend bezig gaan houden met de opstand in Litchfield Prison. Orange Is the New Black is ook al vernieuwd met een zesde en zevende seizoen.


  Algemeen Serienieuws
  The Shannara Chronicles
  - Eindelijk is de productie gestart van het tweede seizoen van The Shannara Chronicles. Het tweede seizoen staat gepland om in de zomer van 2017 van start te gaan bij MTV.


  Datums Series
  Doctor Who
  - Dit nieuwsbericht hoort ook eigenlijk nog onder de kop casting, maar omdat de fan vast zit te wachten op een startdatum van hun geliefde serie Doctor Who heb ik het maar onder datums gezet. Lees hier wat er allemaal te vertellen is over het tiende seizoen van Doctor Who. NOTE: Gokkantoren in Groot Brittannië hebben ingezet op de opvolger van Capaldi. Ben Whishaw (London Spy) staat op kop. Andere namen die genoemd worden zijn; Richard Ayoade (Danger Mouse), Rory Kinnear (Penny Dreadful) en Rupert Grint (Snatch).
  Mark Gatiss heeft nieuws over sommige oude vrienden.

  Februari
  - Welke series starten wanneer in en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, welke kabelzender of welke streamingdienst? We hebben het hier netjes op een rijtje gezet.

  Startdatums series op de Vlaamse TV
  - Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

  Gecancelde Series
  Please Like Me
  - Ondanks het feit dat seizoen vijf van de komedieserie Please Like Me eigenlijk al vormgegeven was, heeft het Australische ABC2 besloten om het bij vier seizoenen te houden. Bedenker en hoofdrolspeler Josh Thomas heeft er een positieve draai aan proberen te geven, zie de tweet hieronder, maar uiteindelijk heeft de beslissing gelegen bij ABC, Hulu en het verlies van de productiepartner Pivot.

  Nieuwe Series
  ABC
  - ABC had al veel pilots besteld, maar ze hebben er toch nog twee meer besteld. Lees hier welke.

  Behind Enemy Lines
  - FOX is een reboot aan het ontwikkelen van de film uit 2001 Behind Enemy Lines. Op dit moment is er een pilot besteld, voor er een hele serie zal worden besteld.

  CBS
  - CBS heeft ook verschillende pilots besteld dit jaar. Klik hier om te lezen welke.

  Credo
  - ZDF heeft een nieuwe serie op stapel staan en een Nederlandse acteur gaat daarin een rol spelen. Lees er hier meer over.

  Fenix
  - Lees hier alles over de casting van de nieuwe KPN Presenteert serie Fenix.

  Overzicht nieuwe series februari
  - In februari komen er veel nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, klik hier om de lijst te bekijken.

  Vernieuwde Series
  Amazon
  - Amazon heeft twee series vernieuwd, waarvan één meteen ook een laatste seizoen. De serie Mozart in the Jungle en Red Oaks. Klik hier om meer te lezen.

  Cold Justice
  - TNT had de serie Cold Justice na drie seizoenen gecanceld, maar Oxygen heeft de serie weer nieuw leven ingeblazen met een vierde seizoen die in de zomer van 2017 van start moet gaan.

  Death in Paradise
  - BBC One heeft de misdaadserie Death in Paradise vernieuwd met een zevende seizoen. Het zevende seizoen krijgt ook een nieuwe detective. Ardal O’Hanlon zal zich in het zevende seizoen laten zien als DI Jack Mooney.

  Endeavour
  - De kritisch toegejuichte serie Endeavour is vernieuwd met een vijfde seizen. Maar voor de fans is er meer goed nieuws: het vijfde seizoen krijgt niet vier afleveringen maar zes. En al die afleveringen krijgen de volle lengte, dus bijna anderhalf uur. Het is de bedoeling dat het vijfde seizoen in 2018 te zien zal zijn bij ITV.

  So You Think You Can Dance
  - FOX heeft de dans-competitieserie So You Think You Can Dance vernieuwd met een veertiende seizoen. Het nieuwe seizoen zal de beste dansers van de Verengide Staten laten zien tussen de 18-30 jaar.

  The Good Place
  - NBC heeft besloten om The Good Place een tweede seizoen met dertien afleveringen te geven.

  Algemeen
  Film.nl
  - Er is een nieuw zoekplatform waarbij je snel, veilig, kosteloos en legaal films en series kan vinden. Film.nl is een app-service die je helpt ontdekken waar je films en series kunt bekijken. Zo word je doorverwezen naar websites van Ziggo, Videoland, Bol.com en Netflix. Jaap Bruinen, directeur van Filmdistribeurs Nederland, is de initiatiefnemer. Filmproducenten, omroepen en online aanbieders werken samen om Film.nl tot een groot succes te maken. Met de app hopen zij piraterij en downloaden tegen te gaan. Daarnaast wordt het aanbod voortdurend uitgebreid, dus er valt genoeg te zoeken.
  Video on youtube


  Casting Nieuws
  Cloak and Dagger
  - Freeform gaat pas eind 2018 de serie uitzenden maar Marvel heeft nu al bekend gemaakt wie Tandy Bowen a.k.a. Dagger en Tyrone Johnson a.k.a. Cloak gaan spelen. Aubrey Joseph (foto, The Night Of) en de voormalig Disney Channel-ster Olivia Holt (foto, I Didn’t Do It) zullen de hoofdrollen op zich gaan nemen. “De personages Tandy en Tyrone hebben me altijd aangesproken sinds ik ze als jonge jongen ontmoette op de pagina's van de Marvel comics. Toen Olivia en Aubrey auditie deden voor de rollen, kwamen deze personages van hun bladzijde af. We zijn dolblij om deze talentvolle jonge acteurs naar het Marvel Universe te brengen," vertelde uitvoerend producent en showrunner Joe Pokaski. Het verhaal over de superhelden gaat over Tandy, die krachtige lichtstralen kan uitzenden en Tyrone, die anderen kan overspoelen met duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefdesrelatie.


  Empire
  - Eva Longoria gaat een gastrol spelen in het derde seizoen van Empire Longoria (Telenovela). Ze zal Charlotte Frost spelen, een charmante ambtenaar waarachter duisternis en corruptie schuilgaat. Lucious Lyon wil heel graag uitbreiden naar Las Vegas, en dat ligt in de handen van Frost. Op 22 maart gaat het derde seizoen verder bij FOX.

  Mr. Mercedes
  - AT&T heeft een vervanger gevonden voor de plotseling overleden Anton Yelcin en heeft gelijk de gehele castinglijst vrijgegeven. De nieuwe serie Mr. Mercedes zou in het najaar in première moeten gaan.

  Outlander
  - In het derde seizoen van Outlander zullen er vele nieuwe gezichten te zien zijn. Klik hier om al het Outlander-nieuws van deze week te kunnen lezen.

  Star
  - Paris Jackson, zal haar debuut op de televisie gaan maken in de muzikale dramaserie Star. De achttien jarige dochter van Michael Jackson zal in de huid kruipen van Rachel Wells: een trendy, intimiderende social-media-goeroe.

  #whenpariscomestoyou ❤️ ...talking talking talking

  Een foto die is geplaatst door Lee Daniels (@theoriginalbigdaddy) op 9 Jan 2017 om 10:43 PST


  Supergirl
  - Terry Hatcher (Lois & Clark: The New Adventures of Superman) keert terug naar de wereld van Superman en Supergirl. Niet als Lois Lane maar als schurk. Hatcher zal aankomende winter te zien zijn in de serie Supergirl. Ze krijgt een mysterieuze rol waarbij ze uitgroeit tot een grote schurk in het tweede seizoen van de superheldenserie over het nichtje van Superman, Supergirl.

  This Is Us
  - Kijkers van This Is Us hebben nog niet het laatste gezien van Kevin en Sophie. Beide zullen terugkeren als jong volwassenen Kevin (Justin Hartley) en nu heeft NBC Amanda Leighton (foto, The Fosters) gecast voor de rol van Sophie.


  Columns
  Showtime, aflevering 37
  - Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


  Interviews
  Humans
  - MijnSerie kreeg de kans om vragen te stellen aan de twee schrijvers van de Channel 4/AMC serie Humans. Klik hier om dat interview te lezen.

  Kijkcijfers
  Week 4
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 23 januari tot en met 29 januari.

  Kijktip van de Week
  Santa Clarita Diet
  - Kijktip van de week is deze week Santa Clarita Diet. Klik hier om het de tip te kunnen lezen.


  Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
  OWN
  - Lees hier welke Tyler Perry-series zijn gecanceld, vernieuwd, een spin-off of meer afleveringen gaan krijgen bij OWN.

  Oxygen
  - Het wordt dit jaar een waar bloedbad bij Oxygen. De zender is bezig met de overgang naar een misdaad themazender en heeft daarom alvast wat series gecanceld. The Bad Girls Club en alle niet misdaad gerelateerde serie zullen verdwijnen bij Oxygen.

  The CW
  - De kans dat Hooten & the Lady een tweede seizoen gaat krijgen is een klein beetje groter geworden. The CW heeft de rechten gekocht van Sky Vision (Sky1) om de serie in de Verenigde Staten te kunnen uitbrengen. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer The CW de Indiana Jones-achtige serie gaat uitzenden.

  Nominaties en Prijzen
  Screean Actors Guild Awards
  - Op zondag 29 januari zijn voor de 23ste keer de SAG Awards uitgereikt. Klik hier om te lezen wie er prijzen hebben gewonnen.

  Populairste series
  Populairste series afgelopen week
  - Welke series waren er in week 5 het populairst? Klik hier om het te lezen.


  Prijsvragen
  - Tot 8 februari kun je kans maken op de onderstaande serie:
  Into the Badlands
  - Klik hier om kans te maken op het eerste seizoen van Into the Badlands.

  Antwoorden prijsvragen week 4
  - De antwoorden op de prijsvragen van vorige week zijn:

  * Mammon
  Vraag: In de serie zijn referenties naar Bijbelse kunst. Ook de titel is Bijbels, waar staat Mammon symbool voor?
  Antwoord: Het beheerst worden door geld

  * Rookie Blue
  Vraag: Andy en Sam's relatie komt onder hoge druk te staan. Wat is hiervan de reden?
  Antwoord: Sam verwacht een kind van Marlo

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  * Wist je Dat?:
  -Acteur Jonathan Rhys Meyers (Heahmund) het in het vijfde seizoen van Vikings op gaat nemen tegen de kinderen van Ragnar Lothbrok? Zijn karakter krijgt dus de naam Heahmund en showrunner Michael Hirst vertelde het volgende over dit karakter: “Ik zat in de geschiedenisboeken te kijken en las toen over strijdende bisschoppen. Zij waren de voorgangers van de Tempeliers: honderd procent religieus, maar toch niet bang om een harnas aan te trekken en de strijd aan te gaan. Ze waren gestoord! Geloofden helemaal in het Christendom, en de boodschap, maar op het slagveld waren ze gekken. Hij is een man van Wessex, een waardig tegenstander voor Ivar. Zijn hele leven was gewijd aan passies en toewijding. Hij is de wild card, die gespeeld wordt door Jonathan Rhys Meyers, zelf ook een echte wild card.” Hoewel History Channel het nog officieel moet bevestigen lijkt het erop dat Vikings ook een zesde seizoen gaat krijgen, als het aan Hirst ligt wel: “Ik weet wat het eind van de serie gaat zijn. Ik was in New York verleden week om het einde van de serie aan de man te brengen bij History en MGM, en ik denk dat we vol vertrouwen voorwaarts kunnen naar het einde van de serie zoals ik het altijd in mijn hoofd heb gehad, en dat is een grote verrassing. Nee, (het eind komt niet in het vijfde seizoen). Alles wat ik op dit moment kan zeggen is dat we zijn bezig met het opnemen van het vijfde seizoen, maar het zal zeker overgaan in een zesde seizoen.”

  Met overzichtelijke groet,

  Mandy

  Jonathan Rhys Meyers

  Leuk?
  1
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst