Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stephen King’s Mr. Mercedes casting is rond

Stephen King’s Mr. Mercedes casting is rond

Toen Anton Yelchin geheel onverwacht overleedt moest de productie van serie Mr. Mercedes, gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, worden uitgesteld. Maar gelukkig kwam van uitstel geen afstel en heeft AT&T in Harry Treadaway een vervanger gevonden voor Yelchin.

Deze acteurs zullen een rol gaan spelen in Mr. Mercedes:
Brendan Gleeson (Harry Potter) als Detective Bill Hodges; Harry Treadaway (Penny Dreadful) als Brady Hartsfield; Kelly Lynch (Magic City) als Deborah Hartsfield; Jharrel Jerome (Moonlight) als Jerome Robinson; Scott Lawrence (Avatar) als Detective Peter Dixon; Robert Stanton (Mercury Rising) als Anthony “Robi” Frobisher; Breeda Wool (UnREAL) als Lou Linklatter; Justine Lupe (Francis Ha) als Holly Gibney; Ann Cusack (Nightcrawler) als Olivia Trelawney; Mary Louise-Parker (Weeds) als Janey Patterson en Holland Taylor (The Truman Show) als Ida Silver.

Mr. Mercedes volgt moordenaar Brady Hartsfield (Treadaway), die de gepensioneerde politieagent Bill Hodges (Gleeson) blijft lastigvallen met een reeks brieven en e-mails. De ex-agent besluit daarom er zelf op uit te gaan en de moordenaar te pakken voordat hij nog eens toe kan slaan. Het is de bedoeling dat aankomende herfst de serie Mr. Mercedes in première gaat.

Weer een serie van een Stephen King verhaal. Ga jij kijken naar Mr. Mercedes?


Harry Treadaway
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 2 februari 2017, 12:54
Lijkt me wel.
BadWolf
BadWolf 2 februari 2017, 14:14
Eerlijk gezegd heb ik de boeken nog liggen. Nu twijfel ik of ik eerst de serie ga kijken en daarna de boeken of omgekeerd. Van de laatste 2 series (22-11-1963 en Under the Dome) had ik wel al gelezen en vond de series tegen vallen.
Maar kijken ga ik zeker hoever ik kom (als ik toch al de boeken heb gelezen) dat moet ik afwachten.
Log in om een reactie achter te laten