Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Santa Clarita Diet

Deze week is onze kijktip een nieuwe originele Netflix horror komedieserie Santa Clarita Diet. Wat is er bijzonder aan deze serie? Deze nieuwe serie Santa Clarita Diet is bijzonder omdat Drew Barrymore voor het eerst in haar carrière te zien is een televisieserie. Al eerder speelde ze in series als Family Guy en The Simpsons, maar aan die televisieseries verleende zij slechts haar stemtalent. Ook was ze producent van de remake van Charlie’s Angels uit 2011.

In de komedieserie Santa Clarita Diet zal Barrymore Sheila spelen, die na haar overlijden wel erg veel trek heeft in rauw vlees. Maar volgens Sheila heeft het ook voordelen: je ziet er jonger uit; je hebt meer energie; je voelt je sexy en je kunt eten wat je wilt. Sheila is getrouwd met Joel (Timothy Olyphant) en heeft een tienerdochter Abby (Liv Hewson). Ze leven een redelijk afgezonderd leven in een voorstad van Los Angeles, Santa Clarita. Sheila en Joel zijn makelaars. Wanneer Sheila dus verandert lijkt het de levens van het gezin te verwoesten.

Video on youtube


Het eerste seizoen van Santa Clarita Diet heeft dertien afleveringen en wordt opgenomen met slechts één camera, een zogenaamde single-camera komedie. Er wordt gesproken dat Santa Clarita Diet een mix zal zijn tussen Dexter, The Walking Dead met een vleugje Desperate Housewives. Een rare combi, zeker met een komisch middelpunt Drew Barrymore als zombie.

Santa Clarita Diet vrijdag 3 februari 2017 bij Netflix


Drew Barrymore en Timothy Olyphant
Vorige aflevering
The Cult of Sheila
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
02 feb 2017 16:59 -
Ga het zeker proberen. Sinds Justified wel fan van Olyphant.
Reageer
avatar_renzoroy
03 feb 2017 14:04 -
1e 4 eps gezien. Ik vind het erg grappig :)
Reageer
avatar_ludo69
03 feb 2017 19:20 -
zeer leuke serie !
Reageer
avatar_anonymous
04 feb 2017 08:44 -
Eerste drie gezien. De eerste even gepauzeerd ivm met het eten van een boterham ;) Daarna doorgekeken, erg leuk, en veel bekende gezichten
Reageer
avatar_iMikee
04 feb 2017 10:33 -
Het eerste seizoen was vermakelijk, net de laatste aflevering gekeken!
Reageer
Santa Clarita Diet