Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fenix nieuwe serie van KPN Presenteert

Fenix nieuwe serie van KPN Presenteert

KPN Presenteert heeft de cast rond voor de nieuwe serie Fenix. Hans Dagelet (Familie Kruys) zal samen met Nanette Edens (Penoza) de ouders spelen van Jara, gespeeld door Rifka Lodeizen (Overspel). De ouders van Rens, gespeeld door Teun Luijkx (A'DAM - E.V.A), zullen Bart Slegers (Project Orpheus) en Marie-Louise Stheins (Weemoedt) zijn. Jan Bijvoet (Peaky Blinders) zal een leverancier van chemicaliën voor het maken van XTC gaan spelen en Jack Wouterse (Dokter Tinus) zal de rol van een Brabantse crimineel op zich nemen.

Fenix gaat over misdaad in Brabant en legt de steeds vager wordende grens tussen de boven- en onderwereld bloot. Teun Luijkx (Rens) en Rifka Lodeizen (Jara) hebben de hoofdrol in de serie. Zij keren terug naar Brabant om de confrontatie aan te gaan met demonen uit het verleden.

Het is de bedoeling dat Fenix aankomende herfst te zien zal zijn bij KNP Presenteert. Ook Brussel en B.A.B.S. zijn van KPN Presteert, die hiermee probeert meer abonnees te trekken om de concurrentie met Ziggo aan te gaan.

Heb jij Ziggo of KPN, of geen van beide?


Rifka Lodeizen
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 2 februari 2017, 16:03
KPN voor internet en bellen en Ziggo voor TV.
anonymous
anonymous 2 februari 2017, 16:56
Geen van beide. Wel leuk van KPN dat ze het proberen, maar ben geen fan van Nederlandse series, dus mij zullen ze er niet mee lokken.

Bovendien is de kans groot dat de serie na een tijdje toch wel verkocht gaat worden aan een zender om de kosten terug te verdienen. Zoals Videoland/RTL.
Log in om een reactie achter te laten