Mammon

7.6 / 10
42 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2014 - 2016 
NetwerkNRK1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20142016 (Beëindigd)
Genres:DramaThriller
Netwerk:NRK1
Mammon is een Noorse drama-/thrillerserie van de zender NRK1. De serie ging in première in 2014.

Mammon is een thriller in de stijl van 'All the Presidents men'. Maar in dit verhaal zijn zeker niet alle journalisten goed en de zoektocht naar de waarheid is veel persoonlijker.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Populaire reacties (5)

avatar gumstarr
8
4 aug 2014
Ken je dat? Onderaan je sweater zit een draadje los. Je begint er aan te pulken en voordat je het weet zit je met je behaarde pens midden in de tram in een naveltruitje. Dat moet ook een beetje het gevoel zijn wat hoofdpersoon Peter kreeg toen zijn onderzoek naar fraude binnen een multinational opeens een onderzoek bleek te worden naar een familielid met wat verknipte normen en waarden. Tel daarbij op dat er links en rechts ook nog wat mensen de pijp uit gaan en de chaos in Mammon is compleet.

Mij zul je hier niet horen zeggen dat Mammon in de schaduw van Forbrydelsen en Bron|Broen kan staan, maar de Mac is ook geen Burgermeester en toch timmer je soms na het stappen met een gelukzalige glimlach op het aangezicht een kip 9 zoet/zuur naar achteren. Ik wel in ieder geval.
avatar anonymous
-
22 aug 2014
Het mooie aan deze serie is dat hij maar 6 afleveringen is. Niet dat hij slecht was, in tegendeel! Prima serie! maar wel onder het niveau van de grote Scandinavische series als killing en borgen... Maar zeker niet om te laten liggen.
De serie keek lekker weg, en het verhaal was interessant en ingewikkeld genoeg om geboeid te blijven. Wel moet ik zeggen dat ze in de laatste aflevering een beetje uit de bocht vlogen. Werd nog net geen die hard, maar scheelde niet veel. maar dat is mijn mening! misschien dat andere kijkers het juist een verademing zouden vinden. Cast is goed bij elkaar geraapt, en het verhaal prima. Sfeer goed! Uitwerking net iets minder als bij de twee genoemde series eerder in dit stukje...
Voor de Scandinavische serie liefhebbers.... Kijk! Moeite waard en binnen drie avondjes bekeken. een dikke 7 van mij!

Vergelijkbare series

Bedrag
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem
Mammon