Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon vernieuwt Mozart in the Jungle en Red Oaks

Golden Globe winnaar Mozart in the Jungle is door Amazon vernieuwd met een vierde seizoen. De muzikale dramedy Mozart in the Jungle zal later dit jaar in productie gaan om ook in 2017 van start te gaan. “We zijn allemaal heel blij dat we terugkomen met een vierde seizoen om meer verhalen van ons orkest en alle kunstenaars die er deel van uitmaken,” vertelde uitvoerend producent Roman Coppola. “Voor de fans die zo enthousiast zijn over de serie, we zijn zo gelukkig om een publiek te hebben die graag verhalen willen zien over kunst, muziek en alle karakters die we hebben bedacht.”


De komedieserie Red Oaks is ook vernieuwd met een derde seizoen maar dat wordt wel de allerlaatste. Het is de bedoeling dat Red Oaks ook in 2017 van start zal gaan. Bedenkers Joe Gangemi en Greg Jacobs zeiden: “We hebben altijd gehoopt dat we afscheid van deze karakters konden nemen in het laatste en derde seizoen, we zijn dus heel blij dat Amazon ons deze kans heeft gegeven.”

Ben jij blij met nieuwe seizoenen van Mozart in the Jungle en Red Oaks bij Amazon?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst