Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot voor Behind Enemy Lines reboot

Pilot voor Behind Enemy Lines reboot

FOX is op dit moment druk bezig om een reboot te maken van de film uit 2001 Behind Enemy Lines. Er komt in ieder geval een pilot van de gelijknamige serie en dan is het de bedoeling om een hele serie te bestellen van de militaire soapthriller, welke losjes gebaseerd zal zijn op de film.

Behind Enemy Lines gaat over een kapitein die een neergestorte straaljager probeert te redden. De straaljagerpiloot is achter vijandelijke lijnen, in Bosnië, terechtgekomen. De film was in 2001 een redelijke bioscoophit. De serie Behind Enemy Lines zal het verhaal vertellen van een groep Amerikaanse soldaten die vast komen te zitten achter de vijandelijke linies en er wordt een reddingsactie op touw gezet om ze terug te halen.

Het script van de pilot zal geschreven worden door Nikki Toscano (producer 24: Legacy). Behind Enemy Lines zal niet de enige militaire dramaserie zijn die gemaakt gaat worden. Het Navy Seal-project van CBS en For God and Country van NBC gingen de reboot van Behind Enemy Lines al voor.

Verdere details zijn er nog niet bekend ook niet, zoals wanneer de pilot te zien zal zijn. MijnSerie houdt je uiteraard op de hoogte van meer nieuws over Behind Enemy Lines en andere series.

Weer een film die een reboot gaat krijgen als serie. Ga jij kijken naar Behind Enemy Lines van FOX?


Owen Wilson hoofdrolspeler in de film Behind Enemy Lines
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

eentje
eentje 31 januari 2017, 17:31
Kans zal ik hem wel geven vanuit daar zien we wel verder
Log in om een reactie achter te laten