Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 37

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Good Wife

Volgens Roelof een inspirerende serie, voor mij gewoon uitstekend serievoer. The Good Wife is een zeer goede juridische dramaserie al miste ik af en toe een vleugje humor. Alle acteurs wisten zich uitstekend in hun karakters te vinden en alle optredens waren dan ook zeer goed. The Good Wife is niet voor niets een veel geprezen en met prijzen overladen serie.

Hoewel de serie pas in 2010 is begonnen ben ik hem pas gaan zien in 2015/2016. Geen straf om een paar afleveringen lekker te bingen. Op 8 mei 2016 kwam na zeven seizoenen een eind aan de serie, en ik vond het eind op zijn zachts gezegd best wel raar. Semi open en dat terwijl ze best wel tijd hebben gehad om daar over na te denken.

Daarna begon het gespeculeer over een eventuele spin-off. En die komt er dan nu eindelijk, op 19 februari gaat The Good Fight van start. Met twee fan-favorieten in de hoofdrol Christine Baranski als Diane Lockhart en Cush Jumbo als Lucca Quinn. Velen hopen op net zo’n goede juridische serie als The Good Wife, maar kan The Good Wife wel geëvenaard worden?

Kan The Good Fight Alicia Florrick, Cary Argos, Eli Gold en Jason Crouse doen vergeten. De hoofdrolspelers zijn in ieder geval geen onbekenden meer met het The Good… concept dus ik verwacht toch wel een serie op niveau die misschien het moederschip The Good Wife zou kunnen evenaren.

Dit was de radiocolumn, Richard en ik hebben ook nog nieuws en de top 3 besproken tijdens Ochtend Oostrom, je hoort het in het fragment hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is Edwin Starr - War

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst