Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 48

Weekoverzicht 48

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 26 november tot en met 2 december voor je op een rijtje gezet.

Algemeen Serienieuws


NPO


In december zijn er twee programma’s bij NPO te zien die voorzien zijn van audiodescriptie.

Datums Series


The Chilling Adventures of Sabrina


Het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina is vanaf 5 april 2019 te zien op Netflix.

December


Welke series starten wanneer in december 2018 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Over Water


Op zondag 9 december aanstaande sluit Professor T. definitief zijn deuren. Een week later start op Eén de nieuwe tiendelige dramareeks Over Water van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

The Walking Dead


Aan de vooravond van de finale van de eerste seizoenshelft van The Walking Dead maakt seriezender FOX bekend dat seizoen 9B van de serie te zien is vanaf dinsdag 12 februari 2019 (22.00 uur).

Nieuwe Series


Memories of the Alhambra


Vanaf 11 december brengt Netflix wekelijks twee afleveringen van de nieuwe Koreaanse sciencefictionserie Memories of the Alhambra.

Minecraft


Streamingdienst Netflix heeft een game gebaseerd op Minecraft uitgebracht. Deze kan worden bediend met de afstandsbediening van de televisie.

Netflix


- Netflix gaat de boeken van Roald Dahl opnieuw laten verfilmen. Roald Dahl is een wereldberoemde schrijver, die voor zowel kinderen als volwassenen schreef. In 1990 overleed de Brit.
- Netflix heeft woensdag een nieuwe Franse serie aangekondigd. De misdaadserie speelt zich af tijdens de Franse Revolutie, maar zal een alternatieve versie van de beroemde opstand laten zien, meldt Yahoo News

Overzicht nieuwe series december


In december 2018 komen er weer nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst hier.

Troost


De roman Troost van Ronald Giphart wordt een televisieserie. Producent BlazHoffski, onderdeel van Warner Bros., heeft met die bedoeling de rechten van het succesvolle boek gekocht.

Het Verbond voor Magische Zaken


Op 7 januari 2019 gaat op Nickelodeon de magische serie Het Verbond voor Magische Zaken van start.

Gecancelde Series


Daredevil


- De Amerikaanse superheldenserie Daredevil van Netflix krijgt geen vierde seizoen. Sinds 19 oktober is het derde seizoen te bekijken. Dat blijkt dus het laatste te zijn.
- Daredevil krijgt geen vierde seizoen bij Netflix, zoals gisteren bekend werd gemaakt. Maar dat betekent niet dat we The Man Without Fear nooit meer te zien krijgen na het plotseling cancelen van de serie. Dat heeft Marvel in een verklaring laten weten.

Happy Together (2018)


CBS heeft besloten om niet verder te gaan met de komedieserie Happy Together (2018). Volgens bronnen zal het eerste dertiendelige seizoen ook tevens de allerlaatste gaan worden. CBS moet het nieuws nog officieel bevestigen, maar dat zal een kwestie van tijd zijn.

Murphy Brown


Ook de revival van Murphy Brown lijkt geen lang leven beschoren. Net als Happy Together (2018) lijkt Murphy Brown het veld te moeten ruimen voor de nieuwe komedieserie Fam en de Matt LeBlanc komedie Man with a Plan.

Vernieuwde Series


Preacher


De horrordramaserie Preacher krijgt een vierde seizoen bij de Amerikaanse zender AMC. Dat bevestigen meerdere bronnen aan TVShowsCancelled.com.

Casting Nieuws


Dracula


De Deense acteur Claes Bang speelt Dracula in de gelijknamige nieuwe serie die door de BBC en Netflix gemaakt zal worden. De serie wordt geproduceerd door de makers van de serie Sherlock, die veel prijzen in de wacht sleepte.

The Mandalorian


Nick Nolte is toegetreden tot de cast van The Mandalorian. De liveactionserie verschijnt in de loop van 2019 op het nieuwe streamingplatform van Disney.

Modern Love


Amazon Studios heeft in juni de achtdelige serie Modern Love besteld, een romantische komedieserie. De serie wordt geschreven, geregisseerd en geproduceerd door filmmaker John Carney.

The Undoing


Donald Sutherland gaat samen met Nicole Kidman en Hugh Grant een rol spelen in The Undoing, een zesdelige serie van HBO geschreven door David E. Kelley en geregisseerd door Susanne Bier.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


YouTube


YouTube-gebruikers kunnen volgend jaar gratis een deel van de originele YouTube-programmering bekijken. De video's zijn dan niet meer alleen beschikbaar voor betalende gebruikers.

Overlijdensberichten


Manfred de Graaf


Manfred de Graaf, beter bekend als dokter Hans Lansberg uit de komedieserie Zeg 'ns Aaa, is dinsdag overleden in zijn woonplaats Warmond.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Arrow, The Flash (2014) en Supergirl


Er is een nieuwe promo vrijgegeven voor Elseworlds. Dat is dit jaar het crossover-event tussen de The CW-series Arrow, The Flash (2014) en Supergirl. Ditmaal hebben de helden te maken met een andere realiteit, zoals blijkt uit de video.

Fuller House


Het vierde seizoen van komedieserie Fuller House is op Netflix te zien vanaf 14 december. Er is nu een trailer verschenen.

The Grand Tour (2016)


Amazon Prime Video heeft de officiële trailer voor het derde seizoen van The Grand Tour (2016) met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May online gezet.

I Am The Night


I Am The Night is een Amerikaanse mini-serie van de zender TNT. De serie gaat op 28 januari 2019 van start en bestaat uit zes afleveringen.

Nightflyers


In Amerika gaat sciencefictionserie Nightflyers op 2 decembervan start op zender Syfy. De serie komt tevens naar Netflix, maar heeft daar nog geen datum.

MijnSerie nieuws


Column


- Doorgelicht: het salaris van Jennifer Aniston
Jennifer Aniston krijgt 1,1 miljoen dollar per aflevering voor haar hoofdrol in de nieuwe dramaserie van Apple over de ochtendtalkshows in New York.

Afgelopen weekend te zien (1/2 december)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 47


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 19 tot en met 25 november in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Springfloden; Springfloden heeft in het eerste seizoen de Kristallen Award gewonnen voor beste acteur. Welke acteur mocht deze prijs mee naar huis nemen?, was Kjell Bergqvist. Weetje: Kjell Bergqvist speelt in Springfloden de rol van Tom Stilton. Hij won voor deze rol de Kristallen award voor beste mannelijke acteur in een televisieserie.

- Het antwoord op de prijsvraag van Paw Patrol; In Paw Patrol spelen Marshall een dalmatiër, Rubble een Engelse bulldog, Chase een Duiste herder, Rocky een terrier- mix en Skye is a cockapoo. Maar welk ras is Zuma?, was Labrador Retriever. Weetje: Om precies te zijn Zuma is een chocolate Labrador Retriever.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Series toevoegen en wijzigen


Wist je dat de MijnSerie-lezer kan zelf series toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe indien deze nog niet in de database staat. Ook kun je content zelf wijzigen, bijvoorbeeld als je een (typ)foutje ziet. Onder het kopje ‘info’ op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten