Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in december 2018

Overzicht nieuwe series in december 2018

Net als in november hebben we alle* nieuwe series die in december uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Memories of the Alhambra

Te zien vanaf: Zaterdag 1 december bij tvN.
Het verhaal: Memories of the Alhambra brengt het verhaal van Yoo Jin-woo, een CEO van een investeringsmaatschappij die augmented reality naar een hoger niveau wil tillen, tijdens zijn zakenreis in de Spaanse stad Granada. Hij wil graag een ontmoeting met Se-Ju, een briljante developer en ook de maker van een AR-game over middeleeuwse gevechten in Alhambra, het eeuwenoude paleis van Granada. Woo wil erg graag met Se-Ju samenwerken, maar eenmaal in Spanje aangekomen blijkt ze spoorloos.
De cast: Hyun Bin, Park Chan Yeol, Park Shin Hye.
Video on youtube


Nightflyers

Te zien vanaf: Zondag 2 december bij Syfy.
Het verhaal: De bemanning van een onderzoeksruimteschip gaan op een missie om een mysterieus buitenaards schip te vinden.
De cast: Jodie Turner-Smith, Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Angus Sampson en Sam Strike.
Video on youtube


We Were Tomorrow

Te zien vanaf: Dinsdag 4 december bij Syfy.
Het verhaal: Navigerend door drie levens, proberen Evelyn en Noah in We Were Tomorrow, de waarheid over hun lotsbestemming te achterhalen met Warrick en Siena, echter hun pogingen om de stervende wereld te ontvluchten, wordt gecompliceerd wanneer Kaïn, een onsterfelijke, besluit om ze op te jagen.
De cast: Thomas Davenport, Jason Wilder, Nic Westaway, Tessa James, Gyton Grantley, Alicia Banit, Johnny Brady, Madeleine Kennedy en Chai Hansen.

Dogs of Berlin

Te zien vanaf: Vrijdag 7 december bij Netflix.
Het verhaal: De serie gaat over een politiek gevoelige moord. Dat dwingt twee totaal verschillende rechercheurs het gevecht aan te gaan met de Berlijnse onderwereld en hun eigen corruptie. Het tweetal onderzoekt de dood van een Turks-Duitse voetballer, die net voor een belangrijke wedstrijd is vermoord
De cast: Felix Kramer en Fahri Yardim.
Video on youtube


Tidelands

Te zien vanaf:Vrijdag 14 december bij Netflix.
Het verhaal: In Tidelands komt de ex-gedetineerde Call McTeer terug in het vissersdorp aan Orphelin Bay na tien jaar te hebben vast gezeten in jeugddetentie. Via een lijk komt ze achter de geheimen van het dorp en de inwoners, die half sirene/half mens zijn.
De cast: Charlotte Best, Elsa Pataky, Aaron Jakubenko, Peter O’Brien en Marco Pigossi.
Video on youtube


Kerst met de Kuijpers

Te zien vanaf: Maandag 17 december bij Videoland.
Het verhaal: Kerst Met De Kuijpers' is de perfecte Videoland-serie om de donkere winterdagen mee door te komen. De serie heeft een turbulente kerst voor de Kuijpers in petto die ze niet snel zullen vergeten.
De cast: Henriëtte Tol, Jeroen Spitzenberger, Ronald Goedemondt, Marcel Hensema en Carly Wijs.

3 Below: Tales of Arcadia

Te zien vanaf: Vrijdag 21 december bij Netflix.
Het verhaal: Na gecrasht te zijn nabij Arcadia vinden twee koninklijke aliens het lastig om zich onder de mensen te mengen, terwijl ze daarnaast ook nog eens intergalactische premiejagers proberen te ontwijken. 3 Below: Tales of Arcadia is een animatieserie.
De stemmencast: Steven Yeun, Cole Sand, Diego Luna en Tatiana Maslany.
Video on youtube


Knights of the Zodiac: Saint Seiya

Te zien vanaf: Maandag 31 december bij Netlix.
Het verhaal: Knights of Zodiac: Saint Seiya volgt de avonturen van de jonge krijgers genaamd "Knights", dat gezworen beschermers zijn van de gereïncarneerde Griekse godin Athena. Elke krijger draagt krachtige bescherming gebaseerd op hun gekozen sterrenbeeld en worden de Knights of the Zodiac genoemd. Ze helpen Athena in haar strijd tegen de sterke Olympische goden die de mensheid willen vernietigen

Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in december 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

We Were Tomorrow
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten