Memories of the Alhambra

8.1 / 10
70 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2018 - 2019 
NetwerktvN
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:70 min20182019 (Beëindigd)
Netwerk:tvN
Memories of the Alhambra is een Zuid-Koreaanse sciencefictionserie van de zender tvN. De serie ging in première op 11 december 2018.

De serie brengt het verhaal van Yoo Jin-woo (Hyun Bin), een CEO van een investeringsmaatschappij die augmented reality naar een hoger niveau wil tillen, tijdens zijn zakenreis in de Spaanse stad Granada. Hij wil graag een ontmoeting met Se-Ju, een briljante developer en ook de maker van een AR-game over middeleeuwse gevechten in Alhambra, het eeuwenoude paleis van Granada. Woo wil erg graag met Se-Ju samenwerken, maar eenmaal in Spanje aangekomen blijkt ze spoorloos.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Memories of the Alhambra.

Nieuws (1)

Vanaf 11 december brengt Netflix wekelijks twee afleveringen van de nieuwe Koreaanse sciencefictionserie Memories of the Alhambra.
26 nov 2018

Vergelijkbare series