Over Water

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Over Water vanaf zondag 16 december op Eén

Op zondag 9 december aanstaande sluit Professor T. definitief zijn deuren. Een week later start op Eén de nieuwe tiendelige dramaserie Over Water van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Over Water vertelt ons het verhaal van de in onmin geraakte televisiester John Beckers en zijn familie. Beckers krijgt de kans om zijn leven terug in de plooi te krijgen en gaat aan de slag in de haven in het bedrijf van zijn schoonvader. En dat gaat met vallen en opstaan. Tot de dag komt waarop hij de haven voor hem laat werken.

In de hoofdrollen zien we onder andere Tom de Wispelaere (Cordon) , Ruth Beckaert (Gent-West) , Natali Broods (Tabula Rasa) , Kevin Janssens (Vermist) en Tom van Dijck (Van Vlees en Bloed).

Vorige aflevering
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
dinsdag, 11:02