Over Water

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Over Water vanaf zondag 16 december op Eén

Op zondag 9 december aanstaande sluit Professor T. definitief zijn deuren. Een week later start op Eén de nieuwe tiendelige dramaserie Over Water van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Over Water vertelt ons het verhaal van de in onmin geraakte televisiester John Beckers en zijn familie. Beckers krijgt de kans om zijn leven terug in de plooi te krijgen en gaat aan de slag in de haven in het bedrijf van zijn schoonvader. En dat gaat met vallen en opstaan. Tot de dag komt waarop hij de haven voor hem laat werken.

In de hoofdrollen zien we onder andere Tom de Wispelaere (Cordon) , Ruth Beckaert (Gent-West) , Natali Broods (Tabula Rasa) , Kevin Janssens (Vermist) en Tom van Dijck (Van Vlees en Bloed).

Vorige aflevering
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56