Over Water

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Over Water vanaf zondag 16 december op Eén

Op zondag 9 december aanstaande sluit Professor T. definitief zijn deuren. Een week later start op Eén de nieuwe tiendelige dramaserie Over Water van Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda

Over Water vertelt ons het verhaal van de in onmin geraakte televisiester John Beckers en zijn familie. Beckers krijgt de kans om zijn leven terug in de plooi te krijgen en gaat aan de slag in de haven in het bedrijf van zijn schoonvader. En dat gaat met vallen en opstaan. Tot de dag komt waarop hij de haven voor hem laat werken.

In de hoofdrollen zien we onder andere Tom de Wispelaere (Cordon) , Ruth Beckaert (Gent-West) , Natali Broods (Tabula Rasa) , Kevin Janssens (Vermist) en Tom van Dijck (Van Vlees en Bloed).

Vorige aflevering
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00