Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 1 en 2 december, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 1 en 2 december, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Aan bijna alles kun je merken dat het langzaam maar zeker december gaat worden. Het is eerder donker, je hoort op sommige radiozenders al kerstliedjes en in serieland zijn er vele series die deze donkere dagen voor Kerstmis even een pauze inlassen. Sommige een lange pauze zoals Empire, die komt pas in maart weer terug. Maar sommige series zien we in januari of februari 2019 alweer terug, zoals Criminal Minds en The Walking Dead. Maar er zijn gelukkig altijd series die rond deze tijd starten of in première gaan. We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Vrijdag 30 november start het derde seizoen van F is for Family bij Netflix. Zaterdag kun je op NPO 2 een start maken met de Britse dramaserie Undercover (2016). Of kun je The Young Pope in de herhaling gaan zien bij FOX. Prison Break, het vijfde seizoen, zal zaterdag bij Netflix te zien zijn. En bij Ziggo en Play More Series zal het eerste seizoen van start gaan van Vikings.

Vikings, de historische avonturenserie van History Channel, volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's Vikings broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.

Video on youtube


Zondag begint de nieuwe Syfy-serie Nightflyers en het derde seizoen van Berlin Station is dan te zien bij EPIX. En bij Videoland kun je het eerste seizoen gaan zien van de Vlaamse serie T.

Gebruik jij December om series in te halen?



* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Arjensky
Arjensky 1 december 2018, 11:47
Op NPO2 start niet een Engelse comedyserie maar deze:
https://www.mijnserie.nl/undercover-2016/
Mandy1966
Mandy1966 1 december 2018, 11:51
Ik heb het direct gewijzigd, dank je wel.
VL1908
VL1908 1 december 2018, 16:22
Ziggo heeft vandaag seizoen 5A van Vikings erop gezet. Seizoen 1 tot 4 stonden er al op.
Mark_
Mark_ 2 december 2018, 12:13
Voor de mensen die, net als ik, gewacht hebben tot seizoen 5 van Prison break op Netflix staat. Gisteren is deze er op gezet.
Log in om een reactie achter te laten