Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 1 en 2 december, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Aan bijna alles kun je merken dat het langzaam maar zeker december gaat worden. Het is eerder donker, je hoort op sommige radiozenders al kerstliedjes en in serieland zijn er vele series die deze donkere dagen voor Kerstmis even een pauze inlassen. Sommige een lange pauze zoals Empire, die komt pas in maart weer terug. Maar sommige series zien we in januari of februari 2019 alweer terug, zoals Criminal Minds en The Walking Dead. Maar er zijn gelukkig altijd series die rond deze tijd starten of in première gaan. We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Vrijdag 30 november start het derde seizoen van F is for Family bij Netflix. Zaterdag kun je op NPO 2 een start maken met de Britse dramaserie Undercover (2016). Of kun je The Young Pope in de herhaling gaan zien bij FOX. Prison Break, het vijfde seizoen, zal zaterdag bij Netflix te zien zijn. En bij Ziggo en Play More Series zal het eerste seizoen van start gaan van Vikings.

Vikings, de historische avonturenserie van History Channel, volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, de grootste held in zijn tijd. De serie vertelt het verhaal van Ragnar's Vikings broeders en zijn familie, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt.Zondag begint de nieuwe Syfy-serie Nightflyers en het derde seizoen van Berlin Station is dan te zien bij EPIX. En bij Videoland kun je het eerste seizoen gaan zien van de Vlaamse serie T.

Gebruik jij December om series in te halen?* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Arjensky
01 dec 2018 11:47 -
Op NPO2 start niet een Engelse comedyserie maar deze:
https://www.mijnserie.nl/undercover-2016/
Reageer
avatar_Roeman
01 dec 2018 11:51
Ik heb het direct gewijzigd, dank je wel.
Reageer
avatar_VL1908
01 dec 2018 16:22 -
Ziggo heeft vandaag seizoen 5A van Vikings erop gezet. Seizoen 1 tot 4 stonden er al op.
Reageer
avatar_Mark_
02 dec 2018 12:13 -
Voor de mensen die, net als ik, gewacht hebben tot seizoen 5 van Prison break op Netflix staat. Gisteren is deze er op gezet.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03