Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix maakt series en films op basis van boeken Roald Dahl

Netflix maakt series en films op basis van boeken Roald Dahl

Netflix gaat de boeken van Roald Dahl opnieuw laten verfilmen. Roald Dahl is een wereldberoemde schrijver, die voor zowel kinderen als volwassenen schreef. In 1990 overleed de Brit.
We mogen nieuwe versies van Sjakie en de chocoladefabriek (Charlie and the Chocolate Factory), Matilda, De GVR en De Griezels verwachten. Netflix heeft daarover een deal gesloten met de erfgenamen van Roald Dahl. Zij reageerden verheugd op het nieuws. “Wij willen zo veel mogelijk kinderen de unieke magie en de positieve boodschap van de verhalen van Roald Dahl laten ervaren. Ik weet zeker dat Roald hier heel blij mee zou zijn”, liet Felicity Dahl, weduwe van Roald Dahl, weten in een reactie.

Embed from Getty Images
Roald Dahl

De verhalen zullen verfilmd worden als series en als films. De productie hiervan moet nog op gang komen. Het eerste project zal in 2019 in productie gaan. In een persbericht van Netflix laat de streamingdienst weten dat het geanimeerde verfilmingen van de beroemde verhalen zullen zijn. Daarmee zet Netflix opnieuw een grote stap in de wens om meer content te creëren voor de hele familie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten