Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avonturenserie Het Verbond voor Magische Zaken bij Nickelodeon

Op 7 januari 2019 gaat op Nickelodeon de magische serie Het Verbond voor Magische Zaken van start.

In deze avonturenserie draait alles om het doodnormale tienermeisje Kyra dat onbedoeld door een elf en fee wordt getransformeerd in een Tri-ling; deels mens, fee en elf. Ze moet een dubbelleven leiden omdat ze zowel naar een gewone school gaat als naar een magische school. Ondertussen begint haar vriend Peter achterdochtig te worden en ontdekt de magische wereld de krachten van Kyra. Als er gevaar dreigt, is er slechts een mogelijkheid: mensen, fee├źn en elfen moeten samenwerken om beide werelden te redden.

6688 HetVerbond

Wie als eerste de magische beelden van Het Verbond voor Magische Zaken wil zien, kan op zondag 30 december om 18.00 uur op Nickelodeon een uur lang naar de eerste seriebeelden kijken. Het Verbond voor Magische Zaken is dagelijks te zien vanaf maandag 7 januari om 18.30 uur.

In de eerste twee afleveringen die op 30 december worden uitgezonden, laat de serie onder meer de wijze zien waarop het tienermeisje Kyra wordt getransformeerd tot Tri-ling. Wanneer Kyra een boek aanraakt tijdens een magische ruzie tussen fee Lily en elf Imogen, ontdekt ze de volgende dag dat ze een Tri-ling is met magische krachten. Het Verbond voor Magische Zaken is een Australische tv-serie, geproduceerd door Jonathan M. Shiff. De avonturenserie bestaat uit twintig afleveringen van elk 30 minuten.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst