Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avonturenserie Het Verbond voor Magische Zaken bij Nickelodeon

Op 7 januari 2019 gaat op Nickelodeon de magische serie Het Verbond voor Magische Zaken van start.

In deze avonturenserie draait alles om het doodnormale tienermeisje Kyra dat onbedoeld door een elf en fee wordt getransformeerd in een Tri-ling; deels mens, fee en elf. Ze moet een dubbelleven leiden omdat ze zowel naar een gewone school gaat als naar een magische school. Ondertussen begint haar vriend Peter achterdochtig te worden en ontdekt de magische wereld de krachten van Kyra. Als er gevaar dreigt, is er slechts een mogelijkheid: mensen, feeën en elfen moeten samenwerken om beide werelden te redden.

6688 HetVerbond

Wie als eerste de magische beelden van Het Verbond voor Magische Zaken wil zien, kan op zondag 30 december om 18.00 uur op Nickelodeon een uur lang naar de eerste seriebeelden kijken. Het Verbond voor Magische Zaken is dagelijks te zien vanaf maandag 7 januari om 18.30 uur.

In de eerste twee afleveringen die op 30 december worden uitgezonden, laat de serie onder meer de wijze zien waarop het tienermeisje Kyra wordt getransformeerd tot Tri-ling. Wanneer Kyra een boek aanraakt tijdens een magische ruzie tussen fee Lily en elf Imogen, ontdekt ze de volgende dag dat ze een Tri-ling is met magische krachten. Het Verbond voor Magische Zaken is een Australische tv-serie, geproduceerd door Jonathan M. Shiff. De avonturenserie bestaat uit twintig afleveringen van elk 30 minuten.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Vandaag, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Vandaag, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Vandaag, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Vandaag, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30