Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

YouTube maakt eigen series in 2019 gratis beschikbaar

YouTube-gebruikers kunnen volgend jaar gratis een deel van de originele YouTube-programmering bekijken. De video's zijn dan niet meer alleen beschikbaar voor betalende gebruikers.

Om toch geld te aan de programma's te verdienen, worden de video's wel voorzien van advertenties, meldt The Hollywood Reporter.

De originele YouTube-programmering bestaat uit films en series die exclusief op YouTube Premium beschikbaar zijn. Het gaat onder meer om de sciencefictionseries Impulse en Origin en de dramaserie Cobra Kai, een vervolg op de Karate Kid-filmserie.

De programmering wordt geleidelijk beschikbaar voor alle YouTube-gebruikers. Het tweede seizoen van Cobra Kai zal in 2019 bijvoorbeeld nog achter een betaalmuur zitten. Het jaar daarop zijn de titels naar verluidt gratis te bekijken.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1