Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen Fuller House

Het vierde seizoen van komedieserie Fuller House is op Netflix te zien vanaf 14 december. Er is nu een trailer verschenen.

De oorspronkelijke serie Full House was eind vorige eeuw ontzettend populair en daarom besloot Netflix in 2016 dat het tijd was voor een reboot, met Fuller House. De bekende cast keerde terug, de jonge meiden waren dames geworden en de serie scoorde wederom redelijk.

Video on youtube


In het vierde seizoen van Fuller House zijn de actrices dus weer terug, met nieuwe problemen en hartverwarmende momenten. Danny (Bob Saget), Joey (Dave Coulier), Jesse (John Stamos) en Rebecca (Lori Louglin) zullen weer in het middelpunt van de aandacht staan en natuurlijk Kimmy (Andrea Barber). De zwangerschap van haar zal een belangrijke rol in het vierde seizoen spelen.

Steve Baldikoski en Bryan Behar zijn de nieuwe uitvoerende producenten en showrunners van Fuller House. Ze vervangen Jeff Franklin, die werd ontslagen na beschuldigingen dat hij verbaal tekeer was gegaan tegen stafleden en ongepaste opmerkingen had gemaakt in de schrijverskamer.
Vorige aflevering
Our Very Last Show, Again
Our Very Last Show, Again
05x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fuller House