Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 26

Weekoverzicht 26

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 juni tot en met 1 juli voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Het tweede seizoen van Castlevania komt eraan. Volgens schrijver Warren Ellis zal het tweede seizoen acht afleveringen krijgen en ergens later dit jaar van start gaan bij Netflix: “Ik heb nog geen exacte startdatum – deze dingen worden niet door mij besloten maar door andere mensen. Heel erg veel geweldige tekenaars werken er enorm hard aan. Je krijgt genoeg waarschuwingen over de datum.”

Algemeen Serienieuws


Twin Peaks


Tijdens een interview werd David Lynch, maker van Twin Peaks, gevraagd of de serie ooit zal terugkeren met een nieuw seizoen.

Datums Series


Anne+


De zesdelige dramaserie Anne+ wordt voor het eerst vertoond tijdens de komende editie van het Nederlands Film Festival.

BoJack Horseman


BoJack Horseman is een Amerikaanse animatieserie van Netflix. De serie ging in première in 2014. Op 14 september start het vijfde seizoen.

Dietland


Vanaf 31 juli zijn alle afleveringen van de duistere komedieserie Dietland beschikbaar bij Amazon Prime Video.

FOX


NBC en The CW hadden het schema al bekend gemaakt. Nu is het de beurt aan FOX om aan te kondigen wanneer de terugkerende en nieuwe series zullen beginnen in het herfstseizoen.

Law & Order: True Crime


Het eerste seizoen van de NBC-serie Law & Order: True Crime is binnenkort te zien bij Videoland. De serie gebaseerd op ware gebeurtenissen gaat over de gebroeders Menendez. Zij werden op nationale televisie berecht voor de moord op hun ouders. Op 13 juli zal deze serie in zijn geheel worden toegevoegd aan de content van Videoland.

Overzicht start- en premièredatums juli


Welke series starten wanneer in en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie een handig overzicht van de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

The Gifted


De ondergrondse mutantengroep komt dit najaar terug. FOX heeft de startdatum voor het tweede seizoen van The Gifted onthuld. De X-Men spin-off serie keert op 25 september 2018 terug.

The Simpsons


Op zaterdag 28 juli, wanneer heel Nederland in de file staat naar het zuiden, bedient FOX de kijkers met een marathon van het meeste recente, 29ste, seizoen van The Simpsons.

Nieuwe Series


Halo


Halo, een first person shooter game voor de Xbox van Microsoft, krijgt een eigen televisieserie. In de tiendelige dramaserie staat een conflict tussen de mensheid en een buitenaardse bedreiging centraal.

Nightbreed


Volgens Deadline werkt televisiezender Syfy samen met Clive Barker en scenarist Josh Stolberg aan de ontwikkeling van horrorserie Nightbreed.

Naamloze serie


Russell Crowe gaat Fox News-oprichter Roger Ailes spelen in een nog titelloze miniserie, die is gebaseerd op het boek The Loudest Voice in the Room.

On Becoming a God in Central Florida


YouTube heeft een deal gesloten voor een nieuwe serie met als titel On Becoming a God in Central Florida.

Overzicht nieuwe series


In juli komen er weer nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van juli 2018

Unbelievable


Bekende acteurs zoals Toni Collette, Merritt Wever en Kaitlyn Dever spelen mee in de achtdelige dramaserie Unbelievable van Netflix.

Gecancelde Series


Champions


De negende en tiende aflevering die op 25 mei 2018 te zien was bij NBC gaat nu de boeken in als allerlaatste. De Peacock-zender heeft namelijk besloten om de komedieserie Champions niet te vernieuwen met een tweede seizoen. Deze beslissing is niet vreemd gezien de kijkcijfers die niet ijzersterk waren het eerste en nu allerlaatste seizoen.

Comic Book Men


AMC heeft een einde gemaakt aan de komische realityserie Comic Book Men. Hoofdrolspeler en producent Kevin Smith heeft het nieuws bevestigd: “Na 96 afleveringen zijn de Comic Book Men nu de gecancelde Book Men.” Het zevende seizoen gaat de boeken in als allerlaatste.

Famous in Love


The Hollywood Reporter meldt dat Famous in Love, de Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform gecanceld is. Maar de acteurs hebben nog geen bevestiging van Freeform ontvangen. UPDATE: Er komt geen derde seizoen van dramaserie Famous in Love. Dat heeft Freeform vrijdag officieel bekendgemaakt.

Ghosted


Niet geheel verrassend komt FOX met het nieuws dat de sciencefiction komedieserie Ghosted geen tweede seizoen gaat krijgen.

Six


Six is een militaire dramaserie van de zender History. De serie ging in première in januari 2017 en momenteel is het tweede seizoen te zien. History Channel heeft nu besloten om geen derde seizoen te gaan maken.

Vernieuwde Series


De Slet van 6VWO


De NPO 3-serie De Slet van 6VWO is vernieuwd met een tweede seizoen. De anthologieserie krijgt dit keer te maken met de zestienjarige Demi. Die na de zomervakantie terugkeert op school tot de ontdekking komt dat haar leraar Paul is, de jongen waarmee ze al drie dates heeft gehad. Onder andere Marije Zuurveld, Luca Hollestelle en Bruno Prent spelen een rol in de serie, allen zijn voornamelijk bekend van social media. Wanneer het tweede seizoen van start gaat is nog niet bekend gemaakt.

Casting Nieuws


Nieuwe Buren


De opnames voor het vierde seizoen van Nieuwe Buren zijn in volle gang. Videoland lanceert het vierde seizoen in 2019. En er komen twee paar Nieuwe Buren in het vierde seizoen.

Soof: Een Nieuw Begin


Victor Mids heeft een gastrol in het tweede seizoen van de televisieserie Soof: Een Nieuw Begin. De illusionist speelt zichzelf. Maandag had hij opnames in Hilversum.

Watchmen


Jeremy Irons is gecast voor de pilot van de toekomstige televisieserie Watchmen van HBO.

Kijkcijfers Series


Yellowstone (2018)


Paramount Network heeft een hitserie te pakken. Yellowstone (2018) trok tijdens de eerste aflevering, die op 20 juni in première ging, 2,8 miljoen kijkers. Als je er live plus 3 dagen uitgesteld bij optelt komt het op een gemiddelde van 4,8 miljoen kijkers. In Yellowstone (2018) heeft John Dutton ( Kevin Costner) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Hij wordt constant aangevallen door de grens - en landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Aflevering drie zal op 11 juli worden uitgezonden.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


ABC


ABC heeft ook dit jaar (2018) weer series vernieuwd en gecanceld/beëindigd. Er zijn ook enkele nieuwe series die hun opwachting gaan maken in seizoen 2018/2019. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

CBS


CBS heeft ook dit jaar (2018) weer series vernieuwd en gecanceld/beëindigd. Er zijn ook enkele nieuwe series die hun opwachting gaan maken in seizoen 2018/2019. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

The CW


The CW heeft ook dit jaar (2018) weer series vernieuwd en gecanceld/beëindigd. Er zijn ook enkele nieuwe series die hun opwachting gaan maken in seizoen 2018/2019. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

FOX


FOX heeft ook dit jaar (2018) weer series vernieuwd en gecanceld/beëindigd. Er zijn ook enkele nieuwe series die hun opwachting gaan maken in seizoen 2018/2019. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

NBC


NBC heeft ook dit jaar (2018) weer series vernieuwd en gecanceld/beëindigd. Er zijn ook enkele nieuwe series die hun opwachting gaan maken in seizoen 2018/2019. MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


A discovery of Witches


Demonen, vampiers en heksen zijn allemaal te zien in de eerste trailer van dramaserie A discovery of Witches van Sky One.

Disenchantment


De Netflix-animatieserie Disenchantment van Matt Groening gaat nog dit jaar in première, op 17 augustus om precies te zijn. Bekijk hier de eerste teaser.

The Purge


The Purge is een nieuwe Amerikaanse horrorserie van de zender USA Network. Op 4 september gaat de serie in première. En nu is er een eerste trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


- Uit het leven van een bingewatcher
De column van Jenny Veerman gaat deze week over: Wie niet waagt zal ook niet winnen.

Afgelopen weekend te zien (30 juli/1 juli)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favorieten zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je het afgelopen weekend zou hebben kunnen gaan kijken.

Kijkcijfers: Week 25


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 18 juni tot en met 24 juni in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van Broadchurch; In Broadchurch speelt David Tennant een hoofdrol, Tennant was ooit de tiende Doctor Who. Welke acteurs m/v die in Broadchurch hebben gespeeld zijn ook The Doctor geweest of zullen die nog worden?, was Jodie Whittaker en David Bradley. Weetje: Jodie Whittaker zal de dertiende Doctor gaan spelen in het aankomende elfde seizoen. David Bradley heeft in 2017 de rol van de allereerste Doctor gespeeld, hij nam deze rol over van Doctor nummer één Willam Hartnell.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Series toevoegen en wijzigen


Wist je dat de MijnSerie-lezer kan zelf series toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe indien deze nog niet in de database staat. Ook kun je content zelf wijzigen, bijvoorbeeld als je een (typ)foutje ziet. Onder het kopje ‘info’ op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juli 2018 die in week 27 van start of in première zullen gaan.

-

Zaterdag 7 juli


01.55 – K – Seizoen 3 (Tokyo MX)

-

Zondag 8 juli


20.30 – Jack Irish – Seizoen 4 (ABC)

Wist je Dat?


DC Comics dit najaar al van start gaat met hun eigen VOD-dienst. DC Universe zal nog dit najaar van start gaan met series als Titans, Doom Patrol, Swamp Thing, Harley Quinn en de reboot van Young Justice. Ze hebben een lanceer-trailer vrijgegeven. Of de video-on-demand dienst ook wereldwijd gaat uitzenden is nog niet bekend.

Video on youtube


Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten