Nieuwe Buren

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nóg een nieuw koppel in nieuw seizoen Nieuwe Buren

De opnames voor het vierde seizoen van Nieuwe Buren zijn in volle gang. Videoland lanceert het vierde seizoen in 2019.

In de Videolandserie Nieuwe Buren spelen diverse koppels ook in de serie een stel: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn in alle seizoenen te zien, Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in seizoen één en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het daaropvolgende seizoen. In Nieuwe Buren seizoen drie kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk.

De serie wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie voor seizoen vier is net als de voorgaande seizoenen in handen van Bobby Boermans. Regisseurs Jelle de Jonge en Mark de Cloe treden eveneens aan. De verhaallijnen zijn geschreven door Oscar van Woensel en Dorien Goertzen die ook de scenario’s schreven samen met Karin van der Meer, Judith Goudsmit en Inge Hardeman. Het eerste seizoen van Nieuwe Buren is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort.

Een nieuw seizoen Nieuwe Buren vraagt om nieuwe buren. Met Anna Drijver en Benja Bruijning werd in maart het eerste nieuwe koppel gepresenteerd. Het vierde seizoen van Nieuwe Buren kent echter niet één, maar twee nieuwe koppels; ook Sarah Chronis (Meiden van de Herengracht) en Kay Greidanus (Petticoat) maken hun entree in de thrillerserie die in 2019 alleen bij Videoland te zien is.

5741 Nieuweburennieuw
Sarah Chronis en Kay Greidanus

Kay over de samenwerking met Sarah: “Er is een aantal behoorlijk heftige scenes tussen ons. In het begin vond ik dat best lastig, juist omdat Sarah mijn vriendin is. Inmiddels kan ik me er makkelijk overheen zetten. We spelen rollen die heel ver van ons af staan, dat is te gek om te spelen.”

Sarah: “Het is bijzonder om met Kay op de set te staan en zo intensief samen te werken. Tegelijkertijd ook spannend, juist omdat we elkaar zo goed kennen. Het seizoen belooft weer wat!”
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00