Nieuwe Buren

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nóg een nieuw koppel in nieuw seizoen Nieuwe Buren

De opnames voor het vierde seizoen van Nieuwe Buren zijn in volle gang. Videoland lanceert het vierde seizoen in 2019.

In de Videolandserie Nieuwe Buren spelen diverse koppels ook in de serie een stel: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn in alle seizoenen te zien, Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in seizoen één en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het daaropvolgende seizoen. In Nieuwe Buren seizoen drie kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk.

De serie wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie voor seizoen vier is net als de voorgaande seizoenen in handen van Bobby Boermans. Regisseurs Jelle de Jonge en Mark de Cloe treden eveneens aan. De verhaallijnen zijn geschreven door Oscar van Woensel en Dorien Goertzen die ook de scenario’s schreven samen met Karin van der Meer, Judith Goudsmit en Inge Hardeman. Het eerste seizoen van Nieuwe Buren is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort.

Een nieuw seizoen Nieuwe Buren vraagt om nieuwe buren. Met Anna Drijver en Benja Bruijning werd in maart het eerste nieuwe koppel gepresenteerd. Het vierde seizoen van Nieuwe Buren kent echter niet één, maar twee nieuwe koppels; ook Sarah Chronis (Meiden van de Herengracht) en Kay Greidanus (Petticoat) maken hun entree in de thrillerserie die in 2019 alleen bij Videoland te zien is.

5741 Nieuweburennieuw
Sarah Chronis en Kay Greidanus

Kay over de samenwerking met Sarah: “Er is een aantal behoorlijk heftige scenes tussen ons. In het begin vond ik dat best lastig, juist omdat Sarah mijn vriendin is. Inmiddels kan ik me er makkelijk overheen zetten. We spelen rollen die heel ver van ons af staan, dat is te gek om te spelen.”

Sarah: “Het is bijzonder om met Kay op de set te staan en zo intensief samen te werken. Tegelijkertijd ook spannend, juist omdat we elkaar zo goed kennen. Het seizoen belooft weer wat!”
Vorige aflevering
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX heeft een pilotopdracht verstrekt voor de dramaserie The Cleaning Lady, gebaseerd op een Argentijnse serie.
Vandaag, 15:00
De Amerikaanse zender CBS heeft een pilot besteld van We The Jury, een komedieserie van 9JKL-maker Dana Klein.
Vandaag, 14:00
De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept verder uitgewerkt.
Vandaag, 13:00
De serie Kees & Co draait om Kees, gespeeld door Simone Kleinsma. Kees is het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Anthony Byrne gaat het zesde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders regisseren. Dat maakte hij zondag bekend.
Vandaag, 10:00