Nieuwe Buren

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nóg een nieuw koppel in nieuw seizoen Nieuwe Buren

De opnames voor het vierde seizoen van Nieuwe Buren zijn in volle gang. Videoland lanceert het vierde seizoen in 2019.

In de Videolandserie Nieuwe Buren spelen diverse koppels ook in de serie een stel: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn in alle seizoenen te zien, Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in seizoen één en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het daaropvolgende seizoen. In Nieuwe Buren seizoen drie kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk.

De serie wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie voor seizoen vier is net als de voorgaande seizoenen in handen van Bobby Boermans. Regisseurs Jelle de Jonge en Mark de Cloe treden eveneens aan. De verhaallijnen zijn geschreven door Oscar van Woensel en Dorien Goertzen die ook de scenario’s schreven samen met Karin van der Meer, Judith Goudsmit en Inge Hardeman. Het eerste seizoen van Nieuwe Buren is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort.

Een nieuw seizoen Nieuwe Buren vraagt om nieuwe buren. Met Anna Drijver en Benja Bruijning werd in maart het eerste nieuwe koppel gepresenteerd. Het vierde seizoen van Nieuwe Buren kent echter niet één, maar twee nieuwe koppels; ook Sarah Chronis (Meiden van de Herengracht) en Kay Greidanus (Petticoat) maken hun entree in de thrillerserie die in 2019 alleen bij Videoland te zien is.

5741 Nieuweburennieuw
Sarah Chronis en Kay Greidanus

Kay over de samenwerking met Sarah: “Er is een aantal behoorlijk heftige scenes tussen ons. In het begin vond ik dat best lastig, juist omdat Sarah mijn vriendin is. Inmiddels kan ik me er makkelijk overheen zetten. We spelen rollen die heel ver van ons af staan, dat is te gek om te spelen.”

Sarah: “Het is bijzonder om met Kay op de set te staan en zo intensief samen te werken. Tegelijkertijd ook spannend, juist omdat we elkaar zo goed kennen. Het seizoen belooft weer wat!”
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2