Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Onduidelijkheid over cancellen Famous in Love

The Hollywood Reporter meldt dat Famous in Love, de Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform, gecanceld is. Maar de acteurs hebben nog geen bevestiging van Freeform ontvangen.

The Hollywood Reporter meldt dat er geen derde seizoen komt omdat Hulu, de SVOD-partner, geen grote extra bedragen wil betalen voor de serie. Freeform wilde in eerste instantie een derde seizoen van de dure serie bestellen bij Warner Horizon Scripted Television.

In de serie Famous in Love krijgt een student een kans om mee te spelen in een Hollywood mega-blockbuster film. Maar dat gaat niet zonder problemen. Of er een derde seizoen volgt is nog steeds niet besloten door Freeform. Producer I. Marlene King meldt op Twitter dat zij van harte hoopt dat de serie een vervolg krijgt. Ook ontkent zij dat zij ruzie zou hebben met actrice Bella Thorne. Dus dat hoeft een vervolg ook niet in de weg te staan. Freeform heeft inmiddels aan Entertainment Weekly laten weten dat er inderdaad nog geen besluit is genomen over het derde seizoen.


Vorige aflevering
The Good, The Bad and The Crazy
The Good, The Bad and The Crazy
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Famous in Love