The Simpsons

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX brengt marathon met The Simpsons op Gele Zaterdag

Op zaterdag 28 juli, wanneer heel Nederland in de file staat naar het zuiden, bedient FOX de kijkers met een marathon van het meeste recente, 29ste, seizoen van The Simpsons.

In dit 21 afleveringen tellende seizoen zijn er weer flink wat ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revue. Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O'Neal. Mueller heeft een ontmoeting met Trump, zoals hieronder te zien is.

Uitzending bij FOX: zaterdag 28 juli van 9.30 uur tot 19.15 uur. Omdat op deze dag veel mensen op vakantie gaan heet de dag ook wel Zwarte Zaterdag, maar FOX noemt het dus Gele Zaterdag vanwege de Simpsons-marathon.

Vorige aflevering
The Way of the Dog
The Way of the Dog
31x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00