Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

David Lynch wil best vierde seizoen Twin Peaks maken

Tijdens een interview werd David Lynch, maker van Twin Peaks, gevraagd of de serie ooit zal terugkeren met een nieuw seizoen.

Hij liet het volgende weten: “Het roept me. Maar er zijn veel verstoringen.” Waarmee Lynch lijkt aan te geven dat een terugkeer inderdaad tot de mogelijkheden behoort. Eerder al vertelde hij dat een eventueel nieuw seizoen gewoon zou kunnen komen, gebaseerd op het einde van het derde seizoen.


De serie, die in de Verenigde Staten werd uitgezonden door ABC, kreeg snel een wereldwijde cultstatus. Op het eerste seizoen van acht afleveringen volgde een tweede seizoen met 22 afleveringen. De Peaksmania uitte zich onder andere in een aantal boeken over de serie. Twin Peaks werd voor de tijd waarin het werd opgenomen, gefilmd in een voor televisieproducties zowel technisch als kunstzinnig revolutionaire wijze die eerder enkel aan films was voorbehouden. Het zette daarmee een standaard voor latere televisieseries.

Embed from Getty Images
David Lynch

Twin Peaks ging in première in april 1990 en eindigde in 1991 bij ABC. De zender Showtime kwam in 2017 met een derde seizoen, waarbij de serie zich 25 jaar later afspeelt. David Lynch, die inmiddels 72 jaar oud is, had bijna vier jaar nodig om het derde seizoen te schrijven en te realiseren. Twin Peaks is in Nederland te zien bij Videoland.
Vorige aflevering
Part 18
Part 18
03x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
08 jul 2018 12:07 -
taal raam nemok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
avatar_systembve
09 jul 2018 15:13 -
Als ie weer 4 jaar nodig heeft is ie zelf 76. Minimaal, en dat is als ie nu begint..... wat niet zo is. Niet dat je dan niet kan regisseren. Mr Lynch, please don't die on us pre 4th season!
Reageer
Twin Peaks