Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Ghosted

Niet geheel verrassend komt FOX met het nieuws dat de sciencefiction komedieserie Ghosted geen tweede seizoen gaat krijgen.

En dat het niet verrassend heeft alles te maken met de kijkers die de serie maar niet kreeg. De beslissing is zelfs uitgesteld om te kijken of de kijkcijfers nog beter zouden worden als de serie zijn laatste afleveringen had gehad eerder deze maand. Toen dat niet gebeurde en de contracten van de cast het aankomende weekend aflopen heeft FOX besloten om de serie toch te cancelen.

Ghosted ging op 1 oktober 2017 in première en kreeg niet zulke beste kijkcijfers, tussen de 1,1 en 1,4 miljoen kijkers gemiddeld. In Ghosted worden twee tegenpolen - een cynische scepticus en een geniale volgeling van het bovennatuurlijke, gerekruteerd om onverklaarbare fenomenen in Los Angeles te gaan onderzoeken.

Het stoppen van de serie betekent voor FOX dat ze het nieuwe seizoen 2018-2019 in gaan met alleen maar nieuwe komedies en in het geval van Last Man Standing, die overgenomen is van ABC, nieuw voor de zender.

Is het terecht dat de serie is gecanceld?


Vorige aflevering
Hello Boys
Hello Boys
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ghosted