Ghosted

6,0 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Ghosted

Niet geheel verrassend komt FOX met het nieuws dat de sciencefiction komedieserie Ghosted geen tweede seizoen gaat krijgen.

En dat het niet verrassend heeft alles te maken met de kijkers die de serie maar niet kreeg. De beslissing is zelfs uitgesteld om te kijken of de kijkcijfers nog beter zouden worden als de serie zijn laatste afleveringen had gehad eerder deze maand. Toen dat niet gebeurde en de contracten van de cast het aankomende weekend aflopen heeft FOX besloten om de serie toch te cancelen.

Ghosted ging op 1 oktober 2017 in première en kreeg niet zulke beste kijkcijfers, tussen de 1,1 en 1,4 miljoen kijkers gemiddeld. In Ghosted worden twee tegenpolen - een cynische scepticus en een geniale volgeling van het bovennatuurlijke, gerekruteerd om onverklaarbare fenomenen in Los Angeles te gaan onderzoeken.

Het stoppen van de serie betekent voor FOX dat ze het nieuwe seizoen 2018-2019 in gaan met alleen maar nieuwe komedies en in het geval van Last Man Standing, die overgenomen is van ABC, nieuw voor de zender.

Is het terecht dat de serie is gecanceld?


Vorige aflevering
Hello Boys
Hello Boys
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Vandaag, 14:02
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
8
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7