Dietland

6.5 / 10
44 min
Dramedy
Volg deze serie
6.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkAMC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:AMC
Dietland is een Amerikaanse dramedyserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 juni 2018.

Dietland draait om de journaliste Plum Kettle, die de brievenrubriek van een groot damesblad verzorgt. Haar omgeving, waaronder haar bitchy baas Kitty Montgomery, bezorgt haar een negatief zelfbeeld omdat Plum aan de zware kant is. Als Plum informeert naar een liposuctie, wordt ze benaderd door een radicale groep vrouwen. Ze vertellen haar dat zíj niet hoeft te veranderen, maar haar omgeving. Tegelijkertijd worden er steeds meer mannelijke verdachten van misdaden tegen vrouwen dood op straat gevonden!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dietland.

Nieuws (3)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 september voor je op een rijtje gezet.
24 sep 2018
Vanaf 31 juli zijn alle afleveringen van de duistere komedieserie Dietland beschikbaar bij Amazon Prime Video.
27 jun 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 28 mei tot en met 3 juni voor je op een rijtje gezet.
4 jun 2018

Vergelijkbare series