Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 30 juni en 1 juli, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 30 juni en 1 juli, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Het is nog steeds voetbal wat de klok slaat, en je merkt ook dat het zomerseizoen gaat beginnen. Gelukkig brengen streamingdiensten als Netflix en Videoland uitkomst als er weinig nieuws uitkomt. Je kan dan lekker de series gaan bingen die al lang op je nog-te-kijken lijst staan. Maar er komt ook het één en ander uit dit weekend. Lees hieronder aan welke series je kan gaan beginnen.

Vrijdag bracht Netflix het tweede seizoen van GLOW en Nailed It! uit, ideaal dus om dit weekend te gaan kijken. Waar vorige week het vierde seizoen van start ging zal dit weekend het vijfde seizoen van Kinderen geen bezwaar te zien zijn bij Videoland.

Op zondag zal het vijfde seizoen van de Starz-serie Power van start gaan. De serie van Curtis ’50 Cent’ Jackson heeft al een vernieuwing te pakken en in het zesde seizoen zal Jackson zelf gaan regisseren. Power gaat over James 'Ghost' St. Patrick, een man die alles heeft: een mooie vrouw, een prachtig penthouse in Manhattan en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, voorziet in de behoeften van de elite: de beroemde en beruchte mensen die de lakens uitdelen in een stad die nooit slaapt. Naar gelang het succes van zijn club groeit, beraamt Ghost plannen om een imperium te starten. Echter, Ghost heeft een geheim: de club is eigenlijk alleen een dekmantel voor zijn criminele activiteiten en de drugs die hij vervaardigd. Wanneer Ghost verleid wordt om het legale pad op te gaan, wordt alles om hem heen bedreigd. Wanneer je er eenmaal inzit, lukt het niet om eruit te geraken, toch? Van de eerste twee seizoen zijn er recensies geschreven op MijnSerie. Die kun je hier lezen.

Video on youtube


Ook op zondag is bij onze zuiderburen op Zes een herhaling te zien van het eerste seizoen van The CW’s Supergirl. Het derde seizoen van The Tunnel was in januari 2018 al te zien bij Sky 1, maar bij TBS gaat het allerlaatste seizoen van de misdaad-thriller op zondag van start.

Welke serie, die je nog heel graag wil gaan zien, gaat dit weekend nog gekeken worden?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten