Anne+

7.7 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2018 - heden
NetwerkYouTube
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2018 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:YouTube
Anne+ is een Nederlandse dramedyserie van de zender YouTube. De serie ging in première op 30 september 2018.

ANNE+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne die in Amsterdam woont en studeert. In de coming-of-age webserie staat in elk van de zes afleveringen een andere relatie centraal. We volgen Anne’s ontwikkeling gedurende vier jaar, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gemaakt tot de persoon die ze nu is. Door de verschillende meisjes in de afleveringen van de webserie, en door de ontwikkeling die Anne bij elk van hen meemaakt, laten we zien hoe divers en uiteenlopend mensen zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (1)

Anne+ - Seizoen 2

8

Nieuws (6)

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
19 feb 2020
Actrice Laura Gómez, bekend als Blanca Flores uit de populaire Netflix-serie Orange Is the New Black, heeft een rol in het tweede seizoen van dramaserie Anne+.
27 sep 2019
De dramaserie ANNE+ krijgt na het korte debuutseizoen op YouTube en NPO3.nl een tweede seizoen bij BNNVARA op NPO 3.
14 apr 2019

Vergelijkbare series