Disenchantment

7.4 / 10
28 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:28 min2018 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Disenchantment is een Amerikaanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 17 augustus 2018.

De serie volgt het verhaal van Bean, een alcoholverslaafde prinses, haar volgeling Elfo en haar 'persoonlijke demon' Luci, die met zijn allen in een middeleeuws rijk dat bekend staat als Beanlandia leven. Deze serie is de eerste creatie van Matt Groening voor Netflix; hiervoor creëerde hij o.a. The Simpsons en Futurama voor Fox.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20

Recensies (1)

Disenchantment - Eerste aflevering

6

Nieuws (17)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie animatieseries. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
27 dec 2019
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 sep 2019
Disenchantment is een Amerikaanse animatieserie van Netflix. Op 17 augustus zijn de eerste tien afleveringen beschikbaar gemaakt. Op 20 september volgen er weer tien.
8 sep 2019

Vergelijkbare series

The Simpsons
6 stemmen
Futurama
4 stemmen
Bob's Burgers
2 stemmen
Friends
1 stem