Famous in Love

7.7 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:41 min20172018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Freeform
Famous in Love is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 18 april 2017.

Een gewone student krijgt een enorme grote kans om mee te spelen in een Hollywood mega-blockbuster film. Ze moet vanaf dan navigeren door een onmiskenbare chemie tussen haar twee mede-hoofdrolspeelsters, terwijl ze de waarheid van een verdwenen popster boven water probeert te krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Famous in Love - Seizoen 1

5.5

Famous in Love - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (12)

Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
14 aug 2020
ABC werkt aan de dramaserie Bridge & Tunnel. Het is een project van producent Melissa Carter, Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman.
10 okt 2019
What/If is de nieuwe Netflix-serie die niet alleen een premièredatum heeft gekregen van de streamingdienst maar ook een teaser.
24 apr 2019

Populaire reacties (2)

9
24 apr 2017
Wat een fijne serie is dit! Over een meisje die economie studeert op de universiteit en die door haar vrienden wordt overgehaald om mee te doen aan een open casting call voor een populaire boekverfilming. Onverwacht krijgt
ze de rol en belandt ze opeens in Hollywood. Iedereen zou wel een dagje een kijkje willen nemen op een filmset of voor een dag willen weten hoe het is om beroemd te zijn.
Deze serie is precies wat je van een serie als deze
mag verwachten: hij kijkt lekker weg (understatement: ik heb alle 10 aflevering gekeken in 3 dagen), een goede en leuke cast, een fijn verteltempo en verrassende wendingen! Hopelijk krijgt deze serie een tweede seizoen!
10
22 sep 2017
Best serie ever