Law & Order: True Crime

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:NBC
Law & Order: True Crime is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 26 september 2017.

Toen de gebroeders Menendez op nationale televisie berecht werden voor de gruwelijke moord op hun ouders in Beverly Hills, werd hun verhaal een nationale obsessie. Nu in het eerste seizoen van de anthologieserie Law & Order: True Crime zal er gespit worden in de levens van de betrokkenen, de misdaad en het mediacircus. In detail zal het dagelijkse gevecht te zien zijn in de rechtbank en de waarheid ontmaskeren wat er werkelijk gebeurde als de camera's werden uitgezet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Law & Order: True Crime.

Nieuws (11)

Netflix heeft de premièredatum van de muzikale dramedyserie Julie and the Phantoms (US) bekend gemaakt. Daarnaast zijn er ook de eerste beelden uitgebracht.
do 23 juli
Anthony Edwards en Julie White keren terug tegenover Kiefer Sutherland in het komende derde seizoen van Designated Survivor.
19 okt 2018
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
14 jul 2018

Vergelijkbare series