Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 31

Weekoverzicht 31

Weekoverzicht van 1 augustus tot en met 7 augustus

* Weetjes:
-Het einde van The Walking Dead was eigenlijk anders en eerder gepland. Nu iedereen in spanning wacht op het lot van Rick en consorten vertelde schrijver Kirkman: “Het eind is gewijzigd. Er was één versie die een eind had meteen toen iedereen Alexandria had bereikt.” Op 23 oktober gaat het zevende seizoen van The Walking Dead van start en zal iedereen weten voor wie definitief het eind is gekomen.


Algemeen Serienieuws
DC's Legends of Tomorrow
- Vanaf 13 oktober gaan de DC's Legends of Tomorrow het opnemen tegen de Legion of Doom met onder andere Malcolm Merlyn, Captain Cold, Damien Darhk en Reverse-Flash. Dat doen ze met behulp van de superheldenvereniging The Justice Society of America die als leden onder andere Obisdian, Stargirl en Doctor Mid-Nite hebben. Uiteraard hoort daar een prachtig nieuw logo bij, Marc Guggenheim heeft dat logo op twitter gezet.

Star Trek Discovery
- Volgens Fuller zit er een grote hint in het nummer van het nieuwe Star Trek ruimteschip: “Er zit een grote aanwijzing in het nummer van het schip, dat erop wijst wanneer het zich afspeelt.” Fuller vertelde dat het nummer nog een hint bevat, het zou verwijzen naar Section 31 een geheime organisatie die in een aantal Star Trek Series een rol heeft gespeeld: “Er zijn aspecten in het eerste seizoen, die je zou kunnen interpreteren als een verbinding. Of niet.” De U.S.S. Discovery heeft het nummer NCC-1031, een nummer dat ver voor dat van de U.S.S. Enterprise komt. Die heeft het nummer NCC-1701, dus het is de vraag of de serie zich echt zo vroeg afspeelt of niet. Volgens Fuller zullen eerste grote details volgen op 10 augustus. Wordt vervolgd!

The Night Of
- The Night Of van HBO krijgt mogelijk toch een tweede seizoen in de vorm van een anthologieserie. Showrunner Steven Zaillian vertelde aan Hollywood Reporter: “We voeren momenteel discussies over een tweede seizoen, maar we moeten wel iets weten te bedenken dat een tweede seizoen waardig is. The Night Of was ontworpen als een op zichzelf staande serie. Er zijn natuurlijk altijd manieren om een tweede seizoen te maken over een soortgelijk onderwerp, maar dan in een nieuw jasje.'' De serie Criminal Justice waarop The Night Of is gebaseerd heeft ook een tweede seizoen gehad dus heel vreemd zou een tweede seizoen niet zijn.

Datums Series
Aquarius
- Vanaf 27 augustus zal het tweede seizoen van Aquarius te zien zijn op de zaterdagavond. Of dit betekent dat er geen derde seizoen komt is niet bekend gemaakt. MijnSerie houdt het nieuws voor je in de gaten.

Ash vs Evil Dead
- Het tweede seizoen van Ash vs Evil Dead gaat op 2 oktober van start bij Starz!

Switched at Birth
- Eindelijk is er een datum aangekondigd voor het vijfde en allerlaatste seizoen van de familie dramaserie Switched at Birth. Op 24 januari 2017 gaat de serie van start bij Freeform. In het laatste vijfde seizoen zal ook de 100ste aflevering worden uitgezonden.

Gecancelde Series
Donny!
- USA Network heeft de komedieserie Donny! gecanceld na één seizoen. Dit vanwege zeer slechte kijkcijfers en kritiek. Het eerste en ook laatste seizoen ging in november 2015 in première en kreeg lauwe kritieken, op 15 december 2015 werd de nu allerlaatste aflevering uitgezonden.

Girlfriends' Guide to Divorce
- Er zullen nog steeds drie seizoenen worden uitgezonden, maar na het vijfde seizoen is het over en uit voor de Bravo dramedy Girlfriends' Guide to Divorce. Er komt geen zesde seizoen. In april 2016 gaf de kabelaar de serie een enorme vernieuwing van drie seizoenen zonder aan te kondigen of het ook de laatste zouden zijn. Nu heeft Bravo dan toch besloten dat vijf seizoenen van Girlfriends' Guide to Divorce genoeg zijn.

Houdini & Doyle
- De vriendschap tussen Houdini & Doyle duurde langer dan de serie van FOX, ITV en Global. De serie Houdini & Doyle is gecanceld na één seizoen.

Powers (2015)
- Playstation Network heeft de superheldenserie Powers (2015) na twee seizoenen gecanceld. Mede-bedenker en uitvoerend producent Brian Michael Bendis heeft het nieuws via twitter bevestigd.


Rogue
- De AT&T Audience Network serie Rogue is vernieuwd met een vierde seizoen, helaas is dat ook meteen het allerlaatste seizoen van de actie-/dramaserie Rogue.

Vinyl
- De nieuwe HBO chef programmering legt uit waarom de Marin Scorsese serie Vinyl eerst werd vernieuwd om vervolgens toch te worden gecanceld. “Het kwam niet over zoals we dat verwacht hadden, of zoals de producenten dat gewild hadden,” vertelde Bloys. ”Met de beperkte middelen die we hebben vonden we het niet de moeite waard om de producenten ermee aan het werk te zetten. Met een beetje afstand en tijd om na te denken over wat we willen doen, ga je meer kijken naar prioriteiten. Er zijn andere dingen die ik wil doen als ik beperkte middelen tot mijn beschikking heb. We zullen beter nadenken over dingen.” Vinyl is de tweede serie die HBO toch heeft gecanceld, het gebeurde eerder met de komedie The Brink.

Nieuwe Series
Humboldt
- John Malkovich gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe misdaadserie Humboldt, lees er hier alles over.

Innocent
- Hermione Norris (Cold Feet) en Lee Ingleby (The A Word) spelen de hoofdrol in de nieuwe vierdelige ITV dramaserie Innocent. De serie is geschreven door de bejubelde schrijvers Chris Lang and Matt Arlidge. Innocent vertelt de nachtmerrie waarin David Collier (Ingleby) in terecht is gekomen. Hij is veroordeeld voor de moord op zijn vrouw Tara en heeft zeven jaar in de gevangenis gezeten. Hij heeft alles verloren, zijn vrouw, twee kinderen en hun huis. Maar David heeft altijd beweerd onschuldig te zijn. Wanneer Innocent in première gaat is niet bekend gemaakt.

Paranoid
- Netflix gaat samen met ITV de aankomende ITV dramaserie Paranoid produceren. De achtdelige thriller zal uitgezonden worden via ITV in het Verenigd Koninkrijk en later dit jaar zal Netflix de serie wereldwijd gaan streamen. Paranoid is een samenzweringthriller, die het verhaal vertelt van een vrouwelijke huisarts die wordt vermoord op een landelijke speeltuin met een overvloed aan getuigen. Een groep van rechercheurs gaan aan het werk met de schijnbaar recht toe recht aan onderzoek, maar als ze dieper in de zaak duiken komen ze er achter dat het niet zo makkelijk is als ze dachten. Rollen zijn weggelegd voor onder andere Indira Varma, Robert Glenister, Neil Stuke, Lesley Sharp en Kevin Doyle.

Ten Days In the Valley
- ABC heeft een nieuwe dramaserie besteld met Kyra Sedgwick (The Closer) in de hoofdrol. De serie krijgt tien afleveringen. Ten Days In the Valley volgt Jane Sadler (Sedgwick), een overwerkte televisieproducent en een alleenstaande moeder, die midden in een scheiding zit. Haar leven wordt volledig op zijn kop gezet als haar jongste dochter midden in de nacht spoorloos verdwijnt. Net als in haar controversiële televisieprogramma is alles een mysterie, iedereen heeft een geheim en is niemand te vertrouwen.

The Exorcist
- Op 23 september gaat de horrorserie The Exorcist van start bij FOX. Voor diegene die de gelijknamige film uit 1973 hebben gezien zal de nieuwe poster heel bekend voorkomen. Klik hier om de nieuwe en oude poster en de trailer te bekijken.

The Last Tycoon
- Amazon was heel tevreden over de pilot, dus hebben ze een heel seizoen besteld van de nieuwe serie The Last Tycoon.

Tomorrow, Today
- Na Power heeft Curtis ’50 Cent’ Jackson weer een nieuwe serie bij Starz!, een superheldenserie dit keer. Tomorrow, Today gaat over een veteraan die in het beruchte zuiden van Chicago woont, en na onterecht in de gevangenis terecht te zijn gekomen de proefpersoon wordt van een doorgedraaide gevangenisdokter. Wanneer hij ontsnapt uit de gevangenis moet de veteraan zich zien te verzoenen met de wereld die hem heeft verraden en zijn krachten inzetten om anderen te redden. Het script is van 50 Cent, en hij is samen met Anthony Cipriano (Bates Motel) en Dan Kay (I.T.) uitvoerend producent. Wanneer Tomorrow, Today in première gaat is nog niet bekend gemaakt.

Vernieuwde Series
America's Got Talent
- NBC heeft America's Got Talent vernieuwd met een twaalfde seizoen, en alle juryleden zullen terugkeren. Het twaalfde seizoen gaat in de zomer van 2017 van start.

Big Brother
- CBS/CBS All Access heeft Big Brother vernieuwd met een negentiende en twintigste seizoen. En het negentiende seizoen zal deze herfst te streamen zij op CBS All Acces.

E!
- E! heeft twee series vernieuwd, Total Divas en Fashion Police. Total Divas krijgt een zesde seizoen en zal deze herfst worden uitgezonden. Op 29 august start Fashion Police met onder andere de MTV Video Music Awards, New York Fashion Week, de Emmy Awards en de America Music Awards.

Love & Hip Hop Hollywood
- VH1 heeft de realityserie Love & Hip Hop Hollywood vernieuwd met een derde seizoen die op 15 augustus van start zal gaan.

Oprah: Where Are They Now?
- Er komt een gloednieuw seizoen van Oprah: Where Are They Now aan. Op 13 augustus begint het negende seizoen van het praatprogramma bij OWN. Er komen updates van Sir Mix-A-Lot, Kevin Jonas and “I Dream of Jeannie’s” Barbara Eden

OWN
- Oprah Winfrey Network heeft twee series vernieuwd en van één zelfs meer afleveringen besteld. Klik hier als je wilt weten welk twee series een tweede seizoen gaan krijgen.

The Curse of Oak Island
- History heeft de realityserie The Curse of Oak Island vernieuwd met een vierde seizoen die later in 2016 van start zal gaan.

The Girlfriend Experience
- De gelimiteerde Starz! serie The Girlfriend Experience is vernieuwd met een geheel nieuw tweede seizoen. Klik hier om te lezen wat er geheel nieuw is aan het tweede seizoen.

True Detective
- De HBO serie True Detective is niet dood zegt Casey Bloys. Komt er dan toch een derde seizoen?

Casting Nieuws
Sleepy Hollow
- Jeremy Davies wordt de nieuwe schurk in Sleepy Hollow. De acteur uit Justified en Lost zal Malcolm Dreyfuss gaan spelen en wordt omschreven als een excentrieke en uitgesproken tech-mogol die al een miljonair was voor zijn 30ste verjaardag, en sindsdien op zoek is naar andere werelden om te veroveren. Wanneer het vierde seizoen van start gaat bij FOX is nog niet bekend gemaakt.

This Is US
- De nieuwe NBC serie This Is US gaat op 20 september in première en er zijn nu al weer twee namen toegevoegd aan de castinglijst. Katey Sagal (Sons of Anarchy) en Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) gaan in de nieuwe serie de rollen vertolken van respectievelijk een goede opgeleide agent en een directeur van een televisie netwerk. En NBC belooft dat er nog meer grote namen aan zitten te komen om een rol te gaan spelen in This Is Us: “Vele zeer bekende acteurs stonden te springen om een rol te versieren in onze nieuwe serie en we zullen ze die kans niet ontnemen."

Columns
Showtime, aflevering 17
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Kijkcijfers
Week 30
- Klik hier voor de kijkcijfers van 25 juli tot en met 31 juli.

MijnSerie
Update
- MijnSerie staat niet stil, er wordt altijd achter de schermen gewerkt aan verbeteringen en updates. Ook deze week weer een mooie update, de lijsten zijn vernieuwd.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten
TNT
- Turner Network Television vernieuwt en kondigt première- en startdatum aan. Klik hier om te lezen van welke series.

USA Network
- USA Network heeft Suits vernieuwd met een zevende seizoen en heeft de premièredatum aangekondigd van de nieuwe sciencefictionserie Falling Water. Klik hier om meer te lezen.

Nominaties en Prijzen
Golden Globe Awards
- Op zondag 8 januari 2017 zullen voor de 74ste keer de Golden Globes worden uitgereikt. Dit keer mag Jimmy Fallon de show aan elkaar praten voor NBC. Jimmy Fallon, die voor NBC The Tonight Show with Jimmy Fallon presenteert, bevestigde het nieuws via twitter.Overlijdensberichten
Annet Nieuwenhuijzen
- De ‘grande dame’ van het Nederlandse toneel, Annet Nieuwenhuijzen, is vrijdag 5 augustus overleden. Annet was een veelzijdige actrice die zowel in komedies als musicals als tragedies speelde. Voor televisie speelde ze onder andere in Oud Geld, Juliana, prinses van Oranje en Keyzer en de Boer advocaten, wat tevens haar laatste televisieoptreden was. Ze wordt overleefd door haar vrouw. Annet Nieuwenhuijzen is 85 jaar geworden, R.I.P.

David Huddleston
- De acteur die vooral bekend is geworden als The Big Lebowski in de gelijknamige film uit 1998 is dinsdag 2 augustus overleden aan hart- en nierziekte. Huddleston speelde ook in vele series als Bewitched, Gunsmoke, Kung Fu, The Rockford Files, Sanford and Son, Benson, Magnum, P.I., Murder, She Wrote, Columbo, The Wonder Years, The Practice, The West Wing, Gilmore Girls en Jericho. Zijn laatste televisieoptreden was in 2009 in It's Always Sunny in Philadelphia. Huddleston wordt overleefd door zijn vrouw en zoon. David William Huddleston is 85 jaar geworden, R.I.P.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
Chesapeake Shores
- Op 14 augustus gaat de nieuwe Hallmark romantische dramaserie Chesapeake Shores in première. Chesapeake Shores vertelt het verhaal van Abby O'Brien (Meghan Ory) Winters die terugkeert naar haar geboortestad Chesapeake Shores, Maryland, nadat ze een paniektelefoontje van haar jongere zus Jess (Laci J. Mailey) heeft gekregen, die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd. Abby's veeleisende carrière, echtscheiding en jonge tweelingdochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus van executieverkoop betekent omgaan, niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley (Jesse metcalfe), de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde.
Video on youtube


Masters of Sex
- Op 11 september gaat het vierde seizoen van de Showtime serie Masters of Sex van start. Voor wie niet zolang wil wachten, hier alvast een voorproefje.
Video on youtube


Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van augustus.

-8 augustus
How Do They Do It – Seizoen 13 (Discovery Channel)

-13 augustus :
Oprah: Where Are They Now? – Seizoen 9 (OWN)

-14 augustus :
Chesapeake Shores – Serie première (Hallmark Channel)

* Wist je Dat?:
-William Shatner wel een cameo wil in de nieuwe Star Trek: Discovery serie. Shatner speelde Kapitein James “Jim” T. Kirk in de allereerste serie Star trek samen met Leonard Nimoy (Mister Spock). Shatner vertelt: “Leonard Nimoy, mijn vriend, had een cameo in de nieuwe films. Ik zei hem, ‘Je weet dat je oud bent als je terug gaat in de tijd en nog steeds oud bent?’ Het was een cameo en ik dacht ‘wat een tijdsverspilling. Hij was zo getalenteerd. Waarom hebben ze hem niet beter gebruikt?’ Dus zo voelde ik me daarover. Maar als ik iets nuttigs kan zijn of doen in de nieuwe serie sta ik er open voor.”

Met overzichtelijke groet

Mandy


William Shatner als James T. Kirk in Star Trek (1968)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten