Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rogue vernieuwd met een vierde en laatste seizoen

AT&T’s Audience Network heeft de actie-/dramaserie Rogue vernieuwd met een vierde en laatste seizoen. Het vierde seizoen zal in maart 2017 van start gaan en tien afleveringen krijgen. De opnames zijn inmiddels al begonnen en Meaghan Rath (Cooper Barrett's Guide To Surviving Life) zal de nieuwe hoofdrolspeelster zijn.

Christopher Long, senior vicepresident, originele content en productie bij AT&T zei het volgende: “Rogue is een pilaar geweest voor Audience Network sinds de première en heeft zich verder ontwikkeld met een toegewijde fan-basis die verliefd zijn op de personages. Het allerlaatste seizoen zal niet teleurstellen en belooft alle intensiteit en krachtig drama gevulde verhaallijnen te leveren waar de serie zo bekend om staat.”


Is het terecht dat Rogue vernieuwd is met een vierde en laatste seizoen?


NOTE: Rogue werd in 2014 vernieuwd met een seizoen van twintig afleveringen. Even was daar verwarring over omdat men dacht dat het ging om twee seizoenen, seizoen 3 en 4, maar het bleek later om het derde seizoen te gaan die twintig afleveringen heeft gekregen.
Vorige aflevering
A Good Leaving Alone
A Good Leaving Alone
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rogue