Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

TNT vernieuwt The Last Ship en komt met start- en premièredatums

Het laatste schip blijft nog even varen. TNT heeft besloten, na goede kijkcijfers, om The Last Ship te vernieuwen met een vierde seizoen. Het vierde seizoen zal dertien afleveringen krijgen en staat gepland voor de zomer van 2017. Het derde seizoen van The Last Ship is op dit moment in volle gang. Op 11 september zal de laatste aflevering van het derde seizoen, aflevering dertien, worden uitgezonden.


TNT heeft ook aangekondigd dat de nieuwe dramaserie Good Behavior met Michelle Dockery (Downton Abbey) op 15 november in première gaat. De serie vertelt het verhaal van Letty Dobesh (Dockery) een dief en een oplichter wiens leven altijd één bocht, één verkeerde beslissing weg is van een implosie. En dat is precies zoals ze het graag heeft. Net uit de gevangenis probeert ze te overleven. Maar wanneer ze hoort dat een huurmoordenaar een contract krijgt om een echtgenote om te brengen, is ze van plan om dit te verhinderen. Dit plannetje stuurt haar op een wild pad die haar in contact brengt met een charmante moordenaar en zorgt ervoor dat ze verstrikt raakt in een gevaarlijke en verleidelijke relatie.


Het derde seizoen van The Librarians (2014) zal op 20 november van start gaan. In het derde seizoen van de fantasyserie spelen Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Kim, John Larroquette en af en toe Noah Wyle een hoofdrol.


Sarah Aubrey, uitvoerend vicepresident bij originele programmering zei het volgende: “Wij creëren premium series die onbeschaamd onderhoudend zijn, of het nu om vage en onverwachte relaties gaat in Good Behavior, of de krachtige actie in The Last Ship.”

Kijk je naar The Last Ship en The Librarians (2014) en ga je kijken naar Good Behavior?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 1 augustus 2016, 12:53
Ben blij met de vernieuwing van The Last Ship. Qua verhaallijn rammelt het wel hier en daar, maar de actie vergoed veel.

Good Behavior ga ik zeker een kans geven en The Librarians ben ik na seizoen 1 mee gestopt. Was ook al geen fan van de films.
Mandy1966
Mandy1966 1 augustus 2016, 13:06
The Librarians ben ik al mee gestopt na een paar afleveringen, vond de films heel leuk de serie was in mijn ogen een slecht aftreksel.

Ik vond Michelle Dockery goed in Downton Abbey, misschien geef ik de serie Good Behavior een kans.

En The Last Ship is zoals gezegd onbeschaamd onderhoudend, het hoeft niet altijd hoogdravend te zijn of exact te kloppen om een enorme amusement waarde te hebben. Ik ben blij met het vierde seizoen.
seriefan90
seriefan90 4 augustus 2016, 22:40
Ik hoop dat Dokter Rachel terug keert in the last ship het is niet hetzelfde zonder haar.
anonymous
anonymous 5 augustus 2016, 00:59
die is dood
Toon spoiler
paulien1982
paulien1982 9 september 2016, 17:42
The last ship is verlengd met een vijfde seizoen
Log in om een reactie achter te laten