Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

USA Network vernieuwt Suits en premièredatum voor Falling Water

Op 8 maart liet MijnSerie al weten dat een vast karakter de serie Suits zou gaan verlaten na het zesde seizoen. Maar het was toen nog niet geheel duidelijk of er überhaupt een zevende seizoen zou komen. Nu heeft USA Network laten weten dat er definitief een zevende seizoen gaat komen. Maar het is inmiddels besloten; er komt een zevende seizoen.

Op dit moment wordt het zesde seizoen uitgezonden en die doet het helemaal niet slecht, gemiddeld 3 miljoen kijkers. Het zevende seizoen zal in 2017 van start gaan bij USA Network. Hoeveel afleveringen het zevende seizoen gaat krijgen is nog niet bekend gemaakt. Seizoen zes wordt elke woensdag om 21.00 uur uitgezonden, op 10 augustus wordt aflevering vijf van de zestien uitgezonden.

De nieuwe USA Network sciencefiction-/dramaserie Falling Water heeft een premièredatum gekregen. Op donderdag 13 oktober om 22.00 uur gaat Falling Water met onder andere Lizzie Brocheré (American Horror Story: Asylum), David Ajala (Fast & Furious 6) en Will Yun Lee (Hawaii 5-0) in première. Falling Water vertelt het verhaal van drie vreemdelingen die zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter is dan ze zich realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.

Ben jij blij met een nieuw seizoen van Suits en ga je kijken naar Falling Water?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

Olga2000
Olga2000 4 augustus 2016, 11:28
Oh, nee, niet weer toekomst van de mensheid...
heplam
heplam 4 augustus 2016, 11:43
Jee hoe meer suits hoe beter
gooz
gooz 4 augustus 2016, 11:57
Laat die suits maar komen ;-)
connya
connya 4 augustus 2016, 17:46
Ik zal Falling Water een kans geven
BingingBirgit
BingingBirgit 5 augustus 2016, 12:05
Ben helemaal klaar met Suits. Elke aflevering is tot nu toe het zelfde. Telkens Harvey die stoer doet. Jessica die baasje speelt. Louis die de afleveringen een beetje luchtig houdt. Donna die alles beter weet. Rachel die huilie huilie doet. Elk dialoog eindigt met iemand die met z'n bek vol tanden staat. Alles lijkt in de soep te lopen en dan is er tóch nog een uitweg. Elke aflevering weer. We hebben alles al gezien. En waar is Mike met z'n fotografisch geheugen? Dat was juist zo vet! Ik kijk puur om dat mijn vriendje kijkt, anders was ik afgehaakt. En nog een beetje om Louis Litt.. <3
monic37
monic37 6 augustus 2016, 14:47
Kan mij helemaal vinden in de mening van Birigitis. Alles is steeds hetzelfde. Iedere aflevering is iedereen boos op iedereen en volgen dezelfde woordenwisselingen die ook al in s1 te zien waren. Heb het 5 seizoenen volgehouden, maar het aanbod van series is te groot om te blijven hangen bij een matige serie.
anonymous
anonymous 7 augustus 2016, 19:14
falling water ziet er de moeite uit
Log in om een reactie achter te laten