Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Update: lijsten vernieuwd

Update: lijsten vernieuwd

Vanmorgen is er weer een update online gezet. Dit keer zijn de lijsten onder handen genomen. De grootste veranderingen is het design en de mogelijkheid om een serie toe te voegen aan een lijst zonder de serie eerst te moeten volgen. Een serie toevoegen aan een lijst kan nu via de knop in het content blok (zie afbeelding hieronder).


Serie toevoegen aan lijsten zonder dat je de serie volgt

Meerdere weergaves
Er zijn drie weergaven waaruit je kan kiezen. Lijst-, blok- en posterweergave. De weergave die je kiest onthouden wij voor jou, zodat je de volgende keer weer deze weergave te zien krijgt. Voor een lijst van personen zijn de weergaven iets anders maar kan je ook kiezen uit drie weergaven. Hieronder de drie weergaven van series waaruit je kan kiezen.


Een lijst van een ander volgen
Het is ook mogelijk om lijsten te volgen van je vrienden. Je krijgt dan van ons een update via de mail als de lijst is bijgewerkt. Zo zijn er bijvoorbeeld lijsten van Super helden. Hier kan je andere populaire lijsten van de afgelopen drie maanden vinden.

Premium gebruikers
Natuurlijk hebben we ook aan de premium gebruikers gedacht. We wilden eerst een limiet maken voor lijsten. Hier hebben we uiteindelijk niet voor gekozen omdat we vinden dat iedereen lijsten moet kunnen maken, zoveel als je zelf wilt! Voor premium gebruiker is wel het mogelijk om zelf een icoontje te kiezen voor een aangemaakte lijst.

We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het weten in de comments!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (10)

JanPieter
JanPieter 2 augustus 2016, 12:41
Ziet er weer goed uit! Goed gedaan :)
CC11
CC11 2 augustus 2016, 12:45
Het zal wel aan mezelf liggen maar mij ontgaat het nut om een serie aan een lijst te kunnen toevoegen zonder ze te volgen.
Tenslotte, wat je wil zien ga je toch volgen en voor wat ik zeker niet wil zien heb ik ook geen lijst nodig om dat te kunnen onthouden.
Het nut om een lijst van een ander te kunnen volgen ontgaat me trouwens ook volkomen.
Nee, dan zijn er volgens mij andere zaken die meer gediend zijn met een update.
BingingBirgit
BingingBirgit 2 augustus 2016, 12:55
@CC11

Een serie toevoegen zonder 'm te volgen: Sommige gebruikers willen wellicht een serie even 'onthouden' om later te gaan kijken, maar ze niet terug zien in de nog te zien lijst, of in je profiel.

Een lijst van een ander volgen: Stel dat ik mij nou enorm in jou serie-smaak kan vinden. En jij hebt toevallig een lijstje "Super mega goeie series die iedereen zou moeten zien". Dan kan ik die lijst 'volgen' zodat ik een update krijg zodra jij weer een toevoegt. Super handig toch?

Het design van de lijsten zag er wat gedateerd uit en ik vind dat het er nu heel gebruiksvriendelijk uit ziet, goede update dus. Langzamerhand krijgt alles een nieuw likje verf, logisch dat dan niet altijd de urgentere zaken een update krijgen.

Goed werk hoor!
CC11
CC11 2 augustus 2016, 13:07
Vergeef me dat ik hier enig gebrek aan enthousiasme tentoon stel maar doen alsof is niet echt mijn ding.
Als ik wil weten wat mijn vrienden kijken, ga ik gewoon naar hun profiel en heb ik alle series die zij volgen in één oogopslag, daar heb ik echt geen aparte lijst voor nodig.
Wat betreft toevoegen zonder te volgen; Ik heb een ontzettend lange lijst op dit moment met op de kop 299 series die nog lopen plus nog tal van andere, afgelopen series, waarschijnlijk dus een iets langere lijst dan de doorsnee kijker op mijnserie.nl.
Dat is misschien niet handig omdat ik sommige series maar pas begin te kijken als ik er zin in heb of pas wanneer een seizoen volledig is maar of 2 verschillende lijsten van pakweg 150 titels handiger gaan zijn voor mij ?
Ik denk eerder het tegendeel, tenzij ik iedere dag die tweede lijst ga overlopen.
Dus nee, buiten misschien het cosmetisch aspect zie ik echt geen reden tot juichen om deze update.
BingingBirgit
BingingBirgit 2 augustus 2016, 13:11
Ach ja, ik snap je punt ook wel hoor. Maar om nou een negatief duimpje te geven bij dit bericht.. meh..
CC11
CC11 2 augustus 2016, 13:46
Persoonlijk vind ik kijkcijfers die al maanden aan een stuk fout zijn of onvolledige gegevens, foutieve informatie, ontbrekende of verkeerde afbeeldingen bij acteurs enz. meer in aanmerking komen voor een update dan een lijstje dat ik al heb in een andere vorm of een lijstje waar ik al helemaal geen behoefte aan heb.
Dus een negatief duimpje kan al eens een achterliggende reden hebben ook al ga ik hier niet terug de zoveelste oeverloze discussie beginnen.
DavidPrice
DavidPrice 2 augustus 2016, 14:15
Vindt het juist fijn dat je kritisch en tegendraads bent. Ik denk daarover na. Prima!
Petertjuh4
Petertjuh4 2 augustus 2016, 13:19
Hmm.. ik vind het idee van lijstjes leuk. Ik hou van lijstjes! En nu ziet er ook goed uit. Kudos! Maar het enige lijstje waarvoor ik het nut zie is het bijhouden van series die ik nog een keer wil gaan kijken. Het idee van lijstjes delen is natuurlijk ook leuk, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand geinteresseerd is in de lijst van series die ik ooit een keer wil gaan kijken.

Dit gezegd te hebben en een kijkje te hebben genomen op de pagina die Jos deelde waar lijstjes op staan die populair zijn. Daar zie je eerst een paar lijstjes en daaronder staan de redactie liijsten. Dat zijn wel interessante lijsten om te volgen! Daar staat bijvoorbeeld welke series nu op netflix staan, die lijst is echt niet meer geupdated sinds 2014. Nu is mijn idee: is het mogelijk om dat soort lijsten te maken, maar dat er dan meerdere mensen eigenaar of beheerder kunnen zijn. (moderators?) Zidat er meer mensen series kunnen toevoegen/verwijderen.
Lange
Lange 2 augustus 2016, 13:29
De redactie lijsten zijn inderdaad al een tijdje niet meer bijgewerkt. Voor Netflix hebben wij een andere pagina, zodat de knop ook bij de series te zien zijn. (https://www.mijnserie.nl/vod/netflix/nl/)

Voor de lijsten van de redactie is het mogelijk om dit via het cms te doen. Hier kunnen meerdere mensen updates uitvoeren. Echter moet ik hiervoor nog een update maken.
Mandy1966
Mandy1966 2 augustus 2016, 18:17
Ik vind het een super update, heel mooi geworden.
Log in om een reactie achter te laten