Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Toch een derde seizoen voor True Detective?

Toch een derde seizoen voor True Detective?

True Detective is niet dood, maar helemaal levend nu ook weer niet. Het eerste seizoen van de HBO dramaserie was een enorm succes. De zeventien jaar durende zoektocht naar een moordenaar in Louisiana met Matthew McConaughey en Woody Harrelson werd alom bejubeld en geprezen. Het eerste seizoen hield gemiddeld 2,33 miljoen kijkers gekluisterd aan de buis. Het eerste seizoen van True Detective werd overladen met nominaties en prijzen. Een tweede seizoen was dus niet vreemd.

Maar het tweede seizoen werd een stuk minder geprezen en bejubeld. Sommige critici vonden het tweede seizoen ronduit slecht. Hoewel het tweede seizoen meer kijkers had, 2,61 miljoen gemiddeld, leek het erop dat HBO de anthologieserie te grave had gedragen. Maar nu lijkt het erop dat True Detective toch mogelijk een derde seizoen gaat krijgen met een nieuwe schrijver.

Nieuwe HBO chef programmering Casey Bloys zei het volgende: “Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat Nic {Pizzolatto} op dit moment geen idee heeft. Maar we staan ervoor open dat iemand anders het schrijft en Nic het overzicht houdt. We staan open voor andere veranderingen. Het is een waardevolle franchise voor ons, die niet dood is. Er is gewoon nog geen invalshoek voor een derde seizoen.”

In weekoverzicht 26 vermeldden we al dat Matthew McConaughey niet negatief tegenover een derde seizoen staat, dus wie weet gaat HBO True Detective vernieuwen met een derde seizoen en zal McConaughey terugkeren.

Wat denk jij, komt er een derde seizoen en ga je dan kijken?


Woody Harrelson en Matthew McConaughey
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

E71
2 augustus 2016, 21:05
Ik denk niks. Maar als er een derde seizoen komt ben ik van de partij.
1
EveroN
5 augustus 2016, 01:37
Als ze het sfeertje van S1 weer te pakken krijgen dan laat maar komen.
0
Log in om een reactie achter te laten