Chesapeake Shores

7.8 / 10
43 min
Drama, Familie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
4seizoenen/36afleveringen/2016 - heden
NetwerkHallmark Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min2016 - heden
Genres:DramaFamilie
Chesapeake Shores is een Amerikaans-Canadese familiedramaserie van de zender Hallmark Channel. De serie ging in première op 14 augustus 2016.

Abby O'Brien Winters keert terug naar haar geboortestad van Chesapeake Shores, Maryland, na ontvangst van een paniek telefoontje van haar jongere zus Jess, die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd. Abby's veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus uit executie betekent omgaan, niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley, de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 4
0 / 6

Recensies (1)

Chesapeake Shores - Seizoen 1

7.5

Nieuws (17)

Dear White People, Fear The Walking Dead, Mindhunter, Power, The Affair of The Terror. Welke series staat op jouw lijst in augustus?
30 jul 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
22 jul 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 februari voor je op een rijtje gezet.
18 feb 2019

Populaire reacties (6)

8.7
11 aug 2017
De eerste aflevering van seizoen 2 is ook al te zien op Netflix. Elke week komt er een nieuwe aflevering :)
7
31 mei 2017
Geweldige serie. Heb er met veel plezier naar gekeken. Ook heel blij dat er een tweede seizoen komt. Toppie

Vergelijkbare series

One Tree Hill
10 stemmen
Hart of Dixie
10 stemmen
Good Witch
5 stemmen
Parenthood
4 stemmen